Ce nu suportă sub nici o formă regele Charles. Cum arată o zi din viața Suveranului

Ce nu suportă sub nici o formă regele Charles. Cum arată o zi din viața Suveranului
La fel ca și mama sa, regina Elisabeta, Charles are mare grijă de imaginea sa și a adoptat un stil de viață sănătos.

Charles muncește la fel de mult ca și regina, dar are grijă să aibă mereu o alimentație sănătos. La fel procedează și soția sa, Camilla.

Ce nu suportă sub nici o formă regele Charles. Cum arată o zi din viața Suveranului

Fostul secretar al regelui, Julian Payne, a declarat că acesta începe fiecare dimineață cu un dejun din care nu lipsesc fructele, semințele și ceaiul. Are nevoie de multă energie, pentru că regele nu ia niciodată prânzul.

„Regele nu mănâncă niciodată la prânz. Așa că, o lecție pe care am învățat-o când plecam cu el la drum a fost să servesc un mic dejun bogat sau să am câteva gustări la mine, pentru sațietate. (…) Ziua de lucru este plină, poate chiar necruțătoare”, a spus Julian Payne.

Nu suportă spațiile închise

În schimb însă, întotdeauna în jurul orei 13.00, regele își ia o mică pază și se plimbă, în aer liber. Payne a mărturisit că regelui „nu îi place să stea prea mult timp într-un spațiu închis și are mereu ferestrele larg deschise”. Este nelipsit însă de la ceaiul de la ora 17.00 când, de cele mai multe ori consumă un sandviș sau o prăjitură cu fructe.

Cât privește cina, aceasta se ia întotdeauna la ora 20:30 fix. Regele nu se odihnește după masă, la ora 22.00 având obiceiul să intre din nou în birou, unde lucrează până târziu, în noapte. apoi la 22:00, se întoarce înapoi în birou, unde lucrează, până în noapte. „Ziua regelui la birou este foarte aglomerată. Sesiuni consecutive de 45 de minute, unde se vorbește despre următorul său proiect sau despre un viitor turneu. Toată munca lui pe șase luni este pusă într-un jurnal”, a mai spus Julian Payne.

Un stilou i-a stricat ziua regelui Charles

La finalul unei ceremonii în Irlanda de Nord, regelui Charles i s-a cerut să semneze în cartea de oaspeţi. Dacă prima dată, fiul reginei Elisabeta a II-a s-a încurcat, pentru că nu știa data pe care trebuie să o scrie în registru, ulterior și-a ieșit din pepeni din cauza unui stilou care i-a jucat feste.

Pentru că i-a curs cerneală pe mâini, Charles s-a enervat, dar a fost imediat calmat de soția sa, Camilla, care a rămas să semneze și ea în cartea de oaspeți. Supărarea legată de moartea mamei, cumulată cu oboseală și noile îndatoriri i-au cam dat regelui viața peste cap.

Sursă foto: getty images