Ce rușine! O mare campioană nu și-a primit salariul de mai bine de trei luni. Ar putea pleca oricând din țară

Ce rușine! O mare campioană nu și-a primit salariul de mai bine de trei luni. Ar putea pleca oricând din țară
Este lăudată pe toată planeta, are rezultate remarcabile, de excepție, dar nu este plătită. A muncit gratis?

La o săptămână după ce s-a vindecat de COVID-19 s-a întors la muncă. Doar o persoană dedicată și serioasă face așa ceva, mai ales că nu a mai primit salariu de cinci luni.

I-au dat acum salariu pentru luna iulie

Cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu acuză conducerea CSM București: „Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie.”

Deși a marcat, joi, 19 noiembrie, în meciul împotriva echipei ruse de 11 ori, echipa sportivei de 32 de ani a pierdut meciul, fapt ce a supărat-o și mai mult pe singura handbalistă din istoria acestui sport. Cristina Neagu a fost recompensată de patru ori cu titlul de „Cea mai bună jucătoare a anului”.

Sportiva cere socoteală conducerii lui CSM București, pentru neplata salariului, scri digisport.ro.

„E şi această problemă a restanţelor salariale. Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Lucrurile se adună, s-au adunat şi lunile acestea de restanţe. Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primeşti abia primul salariu din sezon, îţi dai seama că nu te simţi bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste. E o problemă pe care nu putem să o ascundem în cadrul echipei, însă am încercat în fiecare zi, toate fetele au încercat, să vină la antrenament şi să dea ce au mai bun”, a spus marea noastră campioană, citată de aceeași sursă.


Scene ca în filme! Polițist infiltrat, cocaină, motoare, drone, traficanți și asasini la București