Ce s-a întâmplat cu casa lui Edward Mâini-de-foarfece, personajul de film interpretat de Johnny Depp

Ce s-a întâmplat cu casa lui Edward Mâini-de-foarfece, personajul de film interpretat de Johnny Depp
Vă amintiți, cu siguranță, superba poveste a lui Edward Mâini-de-foarfece, spusă de regizorul Tim Burton în 1990, cu Johnny Depp în rolul principal. O casă de poveste pe care protagonistul a înfrumusețat-o grație foarfecilor pe care el avea în loc de mâini, creând personaje din gardul viu. Ei bine, casa aceea chiar există. Nu a fost inventată pentru film.

Să vedeți ce s-a întâmplat cu casa lui Edward Mâini-de-foarfece din Florida. Noii proprietari ai casei folosite în filmul cu Johnny Depp din 1990, au transformat-o într-un muzeu plin de suveniruri provenite din filmul original. Joey Klops și soția sa, au redenumit proprietatea Scissorland și au decorat-o cu recuzita folosită la filmarea filmului regizat de Tim Burton, pe care au achiziționat-o de la vecinii care au locuit în apropiere în timpul producției originale, potrivit TMZ.

Casa, situată lângă Tampa, a fost casa familiei Boggs din filmul „Edward Scissorhands” – Edward Mâini-de-foarfece. Peg Boggs, interpretat de Dianne Weist, l-a întâlnit inițial pe Edward (Johnny Depp) la conacul său, în timp ce vindea produse cosmetice din ușă în ușă. Ea i-a oferit solitarului cu foarfeci în loc de mâini un loc unde să stea, alături de soțul ei (interpretat de Alan Arkin) și fiica Kim (Winona Ryder).

Casa lui Edward Mâini-de-foarfece a devenit muzeu

Exteriorul casei a fost transformat cu amenajări nebunești, incluzând arbuști în ghivece care se răsucesc în sus și copaci subțiri, cu smocuri de frunze. O fotografie a casei înainte de vânzare arată că era vopsită în culoare maslinie, care contrastează cu lavanda mai vibrantă pe care au adoptat-o ​​noii proprietari. Este, de asemenea, mai aproape de nuanța de albastru pal cu care unele case din zonă au fost pictate pentru film.

Bucătăria originală avea dulapuri și blaturi din lemn de culoare deschisă, care par să fi supraviețuit din timpul filmării, în timp ce zona sufrageriei era vopsită bej pe un perete și roșu pe altul, cu pardoseli gri. Acum, casa a fost echipată cu un tapet bizar de ciuperci care acoperă bucătăria și alte camere pentru a se potrivi cu atmosfera filmului.

O fotografie publicată pe contul de Instagram al lui Klops detaliază pereții și conține un manechin Edward Scissorhands. Se aseamănă puțin cu personajul lui Depp, dar pare să aibă o ținută în ton cu apariția personajelor de film. Costumul inspirat de cămășile de forță este acoperit de curele și catarame aurii și, în loc de mâini, are o pereche de foarfece.

Proprietarii au preluat multe obiecte din recuzita filmului

În plus, pe lângă arbuștii jucăuși, curtea din spate se mândrește cu decorațiuni folosite în film, inclusiv litere mari și colorate atârnate pe gardul de lemn.  Există, de asemenea, o scară înaltă cu sârmă pentru a ajuta vița de vie să crească. Scara acoperită de viță de vie a fost prezentată într-o scenă în care personajul lui Depp se urcă pe ea pentru a-și folosi mâinile foarfece ca să modeleze un bloc de gheață într-un înger.

Potrivit lui Klops, un vecin i-a dat cuplului o plăcuță de înmatriculare pe care o păstraseră din producția originală. Pentru a reduce întreruperile și încurcările, producția a dat tuturor celor din cartier plăcuțe de înmatriculare speciale, indicând că au acces în zonă. În muzeul Scissorland se găsesc și  elemente de recuzită ce au fost folosite personal de Depp, inclusiv un set de mănuși foarfece folosite într-o scenă în care sculptează un arbust în formă de dinozaur.

Pachetul de țigări al lui Johhny Depp

Klops a reușit, de asemenea, să pună mâna pe un pachet de țigări folosite pe platoul de filmare de Jonny Depp, care făceau parte din rezerva sa personală și sunt acum afișate vizibil în bucătărie. Proprietarul susține că Depp a fost singura persoană din platou căreia i s-a permis să fumeze pe platoul din casa Boggs.

În afară de a păstra blaturile și dulapurile așa cum erau, Klops a spus că el și soția sa au încercat să păstreze cât mai multe elemente care erau prezente în Edward Scissorhands, deși au pictat unele camere. Noul proprietar a avut propria sa legătură cu filmul, deoarece spune că a lucrat pentru serviciul de catering în timpul producției.

Deși casa este deja bine „mobilată” , Klops a adăugat că este mereu în căutare de noi donații din film pentru a le adăuga la colecție. În prezent, el oferă tururi gratuite de acasă fanilor, atâta timp cât sunt „respectuoși” față de cartier, deși contul său de Instagram îi avertizează pe fani că nu acceptă „mersul pe jos”. Potrivit publicației „Tampa Bay Times” locuința de 1.432 de metri pătrați a fost inițial listată pentru 224.000 de dolari, dar TMZ a relatat că Klops și soția sa au plătit cu 6.000 de dolari în plus, notează Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp