Ce spune Selena Gomez despre foștii ei, dar și despre măritiș

Ce spune Selena Gomez despre foștii ei, dar și despre măritiș
Lui Selena Gomez nu-i pasă prea mult de ceea ce cred foștii ei despre ea. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a petrecut recent ceva timp (virtual) alături de guru-ul frumuseții de pe YouTube, Nikkie De Jager, pentru un videoclip pe canalul ei online.

În cadrul videoclipului, au discutat despre linia de machiaj pe care Selena a lansat-o, Rare Beauty, apoi au intrat în subiecte precum prietenii vechi, muzică și căsătorie. Cântăreața a spus că nunta ei „nu se va întâmpla niciodată”.

Făcând referire la întâlniri, Selena Gomez a spus că „este greu în carantină”.

„Este pur și simplu amuzant pentru că lansez melodii care spun într-un anume vers că vreau un iubit și altele. Oamenii înțeleg că eu chiar asta vreau și eu spun că nu, totuși nu am vrut să spun asta. E mult de muncă cu băieții. Fiecare dintre foștii mei cred că sunt nebună, așa că nu-mi pasă”, a explicat cântăreața.

Selena Gomez și Justin Bieber

Vedeta a avut câteva relații, inclusiv cu starul pop Justin Bieber, care este acum căsătorit cu Hailey Baldwin.

Gomez și Bieber s-au întâlnit din 2011 până în 2018. Aproape doi ani după ce lucrurile s-au încheiat definitiv, o sursă a declarat presei că Gomez a fost „extrem de ușurată” că a închis acel „capitol din viața ei. „

Relațiile Selenei Gomez

De asemenea, a ieșit cu The Weeknd timp de 10 luni în 2017 și a fost legată și de Charlie Puth și Orlando Bloom în trecut. Fosta vedetă Disney a discutat despre relațiile sale publice în timpul unui episod al show-ului de gătit HBO Max „Selena + Chef”.

„Când oamenii se gândesc la mine … se gândesc doar la mine ca la: Oh, fata aia care a fost cu acea persoană. Aș fi devastată dacă oamenii cred asta pentru că am muncit din greu ca să nu fiu așa …”, a spus Selena Gomez.

Marius Moga i-a lansat încă o provocare lui Jean Claude Van Damme. Oare are curaj?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp