Cea mai lungă podoabă capilară din lume este fabuloasă. Cât cântărește

Cea mai lungă podoabă capilară din lume este fabuloasă. Cât cântărește
O femeie din Trinidad Tobago deține recordul pentru cel mai lung păr din lume. Ultima dată când s-a tuns a fost în 1985. Deși pentru mulți acest lucru ar însemna o greutate, o povară, aceasta este foarte mândră de podoaba ei capilară.

Cea mai lungă podoabă capilară din lume este fabuloasă.

„Tunsul este echivalent cu o sinucidere. M-as transforma intr-un zombie. Parul meu face parte din mine. Este viata mea”, a mărturisit femeia.

Care este povestea din spatele celui mai lung păr din lume?

Asha Mandela are 54 de ani și cu siguranță ar face orice pentru părul ei. Acum 36 de ani a decis că o să fie ultima dată când foarfeca îi atinge podoapa capilară și în 2008 a intrat în Cartea Recordurilor Guiness pentru această performanță. Deși își riscă chiar si propria sănătate, aceasta refuză să se tundă și spune că e fericită așa.

Ce spun medicii

Cea mai lungă podoabă capilară din lume este fabuloasă. Coloana ei s-a deformat din cauza acestei greutăți pe care corpul ei trebuie să o susțină. Prin urmare, medicii au sfătuit-o să se tundă. De asemenea, i s-a spus că o să i se rupă gâtul. Este posibil să aibă spasme sau o să ajungă să paralizeze. 

Dar nimic nu o înspăimântă. Asha Mandela refuză categoric să-și taie părul și are grijă de el ca de un copil. Ca să se spele pe cap, Asha trebuie să-și facă timp de acest lucru nu mai puțin de două zile.

„Doctorii cred că am coloana strâmbă din cauza greutăţii părului meu. Mai mult, există oameni care spun că o să mi se rupă gâtul la un moment şi voi ajunge să am spasme şi să fiu paralizată.”, a declarat femeia.

Horoscop Minerva – 11 februarie. Leilor li se deschid noi surse de venit