Cât de bine arată Antonia după ce a născut de 3 ori!

Cât de bine arată Antonia după ce a născut de 3 ori!
Antonia este o artistă desăvârșită și o mămică grijulie. Vedeta este un exemplu pentru multe femei, oferind lecții despre iubirea de sine în mediul online. Pe lângă toate acestea, artista a demonstrat că este și cea mai sexy mămică, lăsându-i pe toți cu gura căscată.

Antonia își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, pe rețelele de socializare. Cea mai recentă postare a cântăreței din mediul online i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Cât de bine arată Antonia după ce a nascut de 3 ori. Aflată probabil la o ședință foto, frumoasa brunetă s-a pozat în oglindă, în una dintre ținute. Imaginea distribuită a adunat mii de aprecieri și comentarii cât ai clipi.

Antonia i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Cântăreața ne-a demonstrat tuturor că tipologia de mămică nearanjată, care nu are timp de nimic pentru că îngrijește copii, este doar dovada lipsei de ambiție. Ultima postare distribuită de Antonia pe contul de Instagram ar putea „face de rușine” unele adolescente. 

Ținuta pe care o poartă în fotografie este destul de sumară, lăsându-i fizicul de invidiat la vedere. Reacția tuturor a fost: Cât de bine arată Antonia după ce a nascut de 3 ori. Artista este tonifiată din cap până în picioare, demonstrând că este o mămică de apreciat. După ce a născut trei copii pe care îi educă cum poate ea mai bine, are timp să facă sport și să se îngrijească.  

Antonia fără filtru

Acceptarea și iubirea de sine este foarte importantă, iar Antonia le-a arătat oamenilor din online că viața nu este perfectă, așa cum pare uneori în fotografiile de pe rețelele de socializare. Vedeta s-a fotografiat fără filtru și fără pic de machiaj, demonstrând că peste tot mai există mici probleme.

Antonia a apărut pe Instagram Stories naturală, nemachiată și fără filtru, arătându-le urmăritorilor săi că până și ea mai are coșuri.

„Puberty. I’m young as fuck! I don’t know what u guys talking about! (Pubertatea. Sunt foarte tânără! Nu știu despre ce vorbiți voi)”, a scris Antonia pe Instagram Stories.

Ivanka Trump, comparată cu Maria Antoaneta. Ce a făcut ”Prima fiică”

Recomandarile noastre