În 2007, Monica Columbeanu s-a dezlănțuit împotriva Annei Lesko. „Inventa motive să-l sune pe soțul meu!”. Ce nu scrie Irinel în cartea lui

În 2007, Monica Columbeanu s-a dezlănțuit împotriva Annei Lesko. „Inventa motive să-l sune pe soțul meu!”. Ce nu scrie Irinel în cartea lui
Au trecut doar câteva zile de când Irinel Columbeanu și-a lansat cel de-al doilea volum, intitulat „Apofenia”, în care își descrie viața.

Cea de-a doua carte purtând semnătura lui Irinel Columbeanu este cea în care fostul milionar le-a spus tuturor că vor afla detalii intime din relațiile pe care le-a avut cu Monica Gabor, Anna Lesko și Romanița Iovan. Oare nu a uitat nimic?

Ceartă monstru dintre Monica Gabor și Anna Lesko. „Inventa motive să-l sune pe soțul meu!”. Ce nu scrie în cartea lui Irinel

Sex, mașini, femei celebre, bani aruncați fără măsură. Irinel Columbeanu a promis că cititorul va găsi în cărțile sale lucruri la care nici cu gândul nu s-ar fi dus. Personajul principal rămâne fosta soție, Monica Gabor, care, în trecut, a avut ceva probleme cu fosta iubită, Anna Lesko. La vremea aceea, anul 2007, presa a explodat. Deci, cu privire la unele episoade din viața lui, Irinel Columbeanu nu vine cu mari dezvăluiri. El sau Moni le făceau imediat ce se întâmplau sau jurnaliștii erau atenți la ce face cuplul cel mai non-conformist din acea perioadă și scriau sau filmau.

După ce presa a aflat de neînțelegerile dintre Moni și Iri (n.r. așa erau numiți de ziariștii de monden) și au publicat știri pe subiect, tânăra doamnă Columbeanu a ieșit în față. La un post de televiziune – azi, dispărut – Monica a povestit ce zile fripte i-a făcut cântăreața Anna Lesko când era însărcinată.

„Căuta tot felul de motive să-l determine pe soțul meu să se vadă cu ea”

„Am fost foarte deranjată de faptul că această persoană inventa tot felul de motive să-l  sune pe soțul meu. Era foarte insistentă și căuta tot felul de motive să-l determine pe soțul meu să se vadă cu ea. A înțeles și a acceptat foarte greu faptul că Irinel m-a ales pe mine să fiu soția lui.

Efectiv m-a terorizat cu telefoanele ei”, a mărturisit fosta „scorpie de la Izvorani”, o altă poreclă dată de presa mondenă.

Pe de altă parte, Monica era sigură pe ea și nu i-a fost frică niciodată că Irinel ar fi putut să o părăsească și să se întoarcă la Anna Lesko. În afară că știa că Iri o iubește, îi avea de partea ei și pe părinții soțului, pe care-i făcuse bunici și care nu o agreau pe Anna.

Cum a dispărut fresca pictată de Anna Lesko din palatul de la Izvorani

Femeie hotărâtă, Monica Gabor s-a impus și în ceea ce privește fresca pe care Anna Lesko a făcut-o în palatul de la Izvorani, pe vremea când lua lecții de la celebrul Sabin Bălașa. Celebrul pictor lucrase pentru living două fresce, iar Anna, care dorea să încerce și ea fresca murală, l-a rugat pe Irinel să o lase. Era anul 2000. Drept urmare, lucrarea făcută de Anna, care era un fel de autoportret stilizat, a dispărut, iar peretele a fost zugrăvit. Sabin Bălașa făcuse frescele pe suport, astfel să poată fi mutate când se va dori o altă reamenajare.

Anna Lesko, acasă la Irinel Columbeanu, în vremea în care picta și lua lecții de la Sabin Bălașa

 

Nici tatăl lui Irinel nu a plăcut-o pe Anna Lesko

Cu ani în urmă, regretatul tată al lui Irinel Columbeanu, un fost demnitar comunist din Guvernul lui Ceaușescu,  a mărturisit la ProTV că nu a plăcut-o niciodată pe Anna Lesko, catalogând-o ca fiind… artificială.

Foto: Irinel Columbeanu și Anna Lesko la sfârșitul anilor 90, când formau un cuplu și se distrau prin baruri și cluburi

În schimb, pe Romanița Iovan a văzut-o drept o femeie deșteaptă. Iar în ceea ce o privește pe Monica Gabor a fost extrem de fericit, pentru că i-a dăruit o nepoțică și știa să-l bage în seamă.

Anna Lesko nu a vrut să comenteze niciodată răutățile Monicăi și nici nu a povestit despre relația ei de câțiva ani cu Irinel. În schimb azi, în noua sa carte, fostul milionar de la Snagov se răzbună oarecum, fiindcă nu o zugrăvește în culori prea pozitive pe mama fiicei sale, Irina.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre