Cel mai bun remediu împotriva răcelii. Purtați un inel de aur pe degetul mic

Cel mai bun remediu împotriva răcelii. Purtați un inel de aur pe degetul mic
Prezent și în structura ADN-ului uman, aurul are proprietăți uimitoare pe care puțini le cunosc. Dacă răceala vă dă târcoale, un inel de aur pus pe degetul mic rezolvă problema.

Utilizarea aurului în medicină nu e de ieri, de azi, dar vechii vraci ai lumii erau convinși că acest metal trezește spiritul și energia în organism.

Cel mai bun remediu împotriva răcelii. Purtați un inel de aur pe degetul mic

Auru a fost fost folosit pentru prima oară în scop medicinal în Alexandria, iar de atunci aurul uimește oamenii de știință cu proprietățile sale cu adevărat ieșit din comun. Cercetătorii spun că acest metal este cu totul excepțional pentru cei care suferă de afecțiuni cardiovasculare, dar și pentru persoanele în vârstă.

Iar dacă ați răcit și nu știți cum să scăpați de problemă, un inel de aur purtat pe degetul mic e soluția salvatoare. Pe de altă parte, cine are probleme în carieră, trebuie să pune un inel de aur pe degetul mijlociu. Pe de altă parte, un inel din aur purtat pe degetul arătător va rezolva problemele de concentrare, vă va liniști mintea și să va ajuta să vă găsiți echilibrul. În cazul în care mariajul dumneavoastră nu mai e ca altădată, puneți un inel de aur pe degetul inelar.

Nu se recomandă persoanelor hiperemotive

Dar aurul are și el contraindicațiile sale. Oamenii de știință spun că acesta reușește să declanșeze procesul de excitare în creier, ceea ce duce la apariția multor probleme la nivelul sistemului nervos. Și tot acest metal duce la încetinirea metabolismului, dar și la apariția depresiei.

Ca atare, nu trebuie purtat de persoanele hiperemotive sau de cei care suferă de epilepsie. Pe de altă parte, acest metal nu este indicat nici celor cu probleme cu stomacul. Sau persoanelor care se confruntă cu tendințe de îngrășare și femeilor însărcinate. Pentru a înlătura orice energia negativă, orice bijuterie din aur trebuie ținută timp de șapte zile în aghiasmă.

Sursă foto: soranagioielli