Cele mai bune trucuri ca să aveți mereu noroc la bani. Sfaturile Lidiei Fecioru sunt extrem de prețioase

Cele mai bune trucuri ca să aveți mereu noroc la bani. Sfaturile Lidiei Fecioru sunt extrem de prețioase
Parapsihologul Lidia Fecioru vine în întâmpinarea celor care au probleme financiare cu câteva sfaturi extrem de importante.

Pentru a avea mereu noroc la bani trebuie să știți anumite trucuri. Lidia Fecioru vă ajută să depășiți momentele grele.

Cele mai bune trucuri ca să aveți mereu noroc la bani. Sfaturile Lidiei Fecioru sunt extrem de prețioase

Aveți nevoie să atrageți banii? Există câteva secrete pe care mulți nu le-au știut până acum pentru ca prosperitatea să nu vă părăsească niciodată. Potrivit Lidiei Fecioru, primul lucru care trebuie făcut este să puneți monede sub preșul de la intrare. Astfel, banii nu vor mai ieși niciodată din casă.

„Este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi”

„Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”, a declarat Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse.

Păstrați câteva bancnote și pe masă

În plus, e bine ca pe masă să avem mereu câteva bancnote, sub bolul cu fructe sau chiar sub fața de masă. Printre fructele care adus noroc la bani sunt merele, de aceea trebuie să nu ne lipsească din fructieră. „Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă”, a mai spus parapsihologul.

Se pun de la mic la mare, în loc ascuns

Un alt truc aducător de bogăție este ca banii să îi puneți de la mic la mare, într-un loc de care să nu știe nimeni. Cele mai potrivit ar fi să alegeți bucătăria și dormitorul, adică lângă mâncare sau lenjeria de pat. „Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat”, a povestit Lidia Fecioru.

Sursă foto: evz