Cele mai emoționante imagini din tenis. Ce face Novak Djokovic la 4 ani – Video

Cele mai emoționante imagini din tenis. Ce face Novak Djokovic la 4 ani – Video
Novak Djokovic este în prezent este numărul 5 mondial în clasamentul ATP. El a deținut și prima poziție a clasamentului pentru un record de 373 de săptămâni în total și a terminat anul ATP ca numărul 1 de șapte ori, ceea ce reprezintă un alt record. Recent, pe Twitter a apărut un videoclip cu superstarul, care imortalizează momentul în care a primit prima sa rachetă de tenis.

În iunie 1991, un Novak Djokovic în vârstă de patru ani poate fi văzut făcând o mini criză de furie atunci când i s-a cerut să cânte folosind aparatul de karaoke de jucărie. Era aniversarea lui, împlinea 4 ani. Fața lui s-a luminat când a primit adevăratul cadou de ziua sa, o rachetă de tenis.

De bucurie că a primit racheta de tenis, micul Nole ia microfonul aparatului de karaoke și a început să cânte în timp ce ține strâns racheta de tenis în mâna dreaptă. Imediat ce a terminat de cântat, Djokovic s-a grăbit să iasă afară pentru a-și încerca noua rachetă. Din imagini se vede că, deși avea numai 4 ani, micul tenismen avea toate mișcările la el. el imita exact ceea ce văzuse la televizor, că fac marii jucători de tenis. Și își umpluse buzunarele salopetei de jeans cu mingi. Exact ca marii sportivi.

Un alt clip interesant arată prima sesiunea de antrenament pe terenul cu zgură.

Novak Djokovic a avut prima victorie din 2023

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a câștigat săptămâna aceasta turneul Adelaide International 1, competiție de nivel ATP250. L-a învins în finală pe Sebastian Korda, 6-7 (8-10), 7-6 (3), 6-4. Dar până la victorie, a cedat nervos la adresa apropiaților săi. Jucătorul de tenis și-a dat afară din arenă fratele și managerul.

Aceasta a fost a opta finală câștigată de Djokovic în care salvează măcar o minge de meci. Este jucătorul cu cele mai multe astfel de realizări din anul 2000 încoace, peste Rafael Nadal, care a revenit de 7 ori în finale. Pentru Djokovic urmează participarea la Australian Open (16-29 ianuarie), turneu pe care l-a câștigat în nouă rânduri, inclusiv în 2020 și 2021. De fapt, Djokovic are 34 de victorii consecutive la turneele australiene.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre