Cele mai prețioase obiecte din casa lui Kim Kardashian sunt cu adevărat surprinzătoare

Cele mai prețioase obiecte din casa lui Kim Kardashian sunt cu adevărat surprinzătoare
Kim Kardashian este una din cele mai bogate vedete din showbiz, iar ca atare, casa sa e plină de multe obiecte de artă. În casa ei din Calabasas, proiectată de celebrul Axel Vervoordt, vedeta păstrează cu sfințenie cele mai prețioase opere de artă din colecție.

Chiar dacă are casa plină de opere de artă, pentru Kim Kardashian cele mai valoroase, cu adevărat neprețuite, sunt desenele fiicei ei, North West, un artist în devenire care a provocat o avalanșă pe internet când munca ei a fost distribuită pe rețelele sociale anul trecut.

Kardashian consideră picturile lui North drept unele dintre cele mai de preț lucruri ale ei, după cum declară într-un interviu pentru revista Vogue.

North, în vârstă de 8 ani, surprinde o varietate de subiecte – de la o scenă idilica de munte la dragonul ei cu barbă, până la autoportrete. Într-un desen ea se arată ca un cap abstract plutind într-un vârtej haotic de cărbune. North a avut Covid-19 și era în camera ei, explică Kardashian. „Poate că asta a fost doar starea ei emoțională”, mai explică mama ei.

Alte obiecte pe care Kim Kardashian le consideră adevărate opere de artă sunt albumurile personalizate, realizate pentru fiecare copil, sau „cufărul din copilărie” pe care mama ei, Kris Jenner, l-a umplut cu felicitări de ziua de naștere.

Vedeta le permite copiilor să facă tot ce vor în camerele lor

Și în timp ce Kim le permite copiilor ei să facă tot ce doresc cu dormitoarele lor – „unul este roz, unul mov, unul albastru, unul este cu dinozauri”, spune ea – multe dintre celelalte lucruri ale ei preferate se potrivesc cu estetica Axel, atent îngrijită, inclusiv un Maybach complet gri.

„Găsesc că este atât de mult haos în lume, încât când vin acasă, vreau să fie cu adevărat liniște – vreau ca totul sa fie chill”, spune ea.

Kim Kardashian a cerut divorțul de tatăl copiilor săi

În vârstă de 8 ani, North West e unul din cei patru copii ai lui Kim Kardashian cu fostul ei soț, Ye ( Kanye West). Ceilalți trei copii sunt Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 2 ani.

În urmă cu un an, Kim Kardashian a cerut divorțul de rapper-ul Kanye West, după aproape șapte ani de căsnicie, timp în care au reprezentat unul dintre celebrele cupluri din industria divertismentului.

Pentru Kim Kardashian este al treilea divorț. Ea a fost măritată înainte cu un producător muzical, Damon Thomas, de care a divorțat în 2004. Apoi s-a căsătorit în august 2011 cu jucătorul de baschet Kris Humphries , dar căsnicia nu a durat decât 72 de zile.

În schimb, Kanye West este la primul divorț și nu îi face față cu ușurință. Citește mai mult despre asta, AICI! 

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre