Celebrități care și-au prezis moartea. Tupac Shakur a cântat despre asta

Celebrități care și-au prezis moartea. Tupac Shakur a cântat despre asta
Nimeni nu știe cu exactitate când vine momentul, dar sunt câteva celebrități care și-au prezis moartea cu precizie. Una dintre ele este chiar rapperul Tupac Shakur, care a cântat despre decesul său.

Uneori oamenii vorbesc în glumă despre moartea lor, în schimb sunt câțiva care și-au prezis moartea cu acuratețe. Cu siguranță că până la urmă moartea este o constantă în viața noastră, dar nimeni nu poate să știe exact când vine momentul. Cei de mai jos însă, pare că au presimțit. 

James Dean

Acesta este actorul James Dean lângă  Porsche-ul 550 Spyder, „Micul Bastard”, cu nouă zile înainte să-l accidenteze pe US Route 46 din California și să moară. Dean a început să concureze cu puțin timp înainte de moartea sa și, într-un interviu din 1955, cu câteva luni înainte, Dean a scris o notă de avertizare despre autostrăzile Americii. 

În timp ce conducea pe autostradă pe 30 septembrie 1955, un bărbat numit Donald Turnupseed a făcut aleatoriu stânga într-o intersecție și l-a făcut pe Dean să-și lovească Porsche-ul. La sfârșitul interviului din 1955, Dean a spus: „Liniștește-te pe autostradă, viața pe care o salvezi poate fi a mea”.

Celebrități care și-au prezis moartea. Martin Luther King 

Dr. Martin Luther King a ajuns la Memphis, Tennessee, la 3 aprilie 1968 și a susținut faimosul său ultim discurs, care a fost intitulat „Am fost pe vârful muntelui”. Discursul prezintă prioritățile lui King, precum drepturile egale pentru întreaga omenire și justiția socială, dar ultimele sale rânduri s-au dovedit a fi profetice.

„Ca oricine”, a spus King. „Mi-aș dori să duc o viață lungă … Dar acum nu mă preocupă asta. Vreau doar să fac voia lui Dumnezeu. Am văzut pământul promis. S-ar putea să nu ajung acolo cu tine „. Avea dreptate, întrucât a doua zi dimineață, pe 4 aprilie 1968, a fost asasinat de un glonț de lunetist în fața hotelului său.

Scriitorul Mark Twain 

Este greu de spus dacă autorul și satiristul Mark Twain și-a prezis moartea sau a făcut-o să se întâmple prin forța voinței. Twain s-a născut la 30 noiembrie 1835, care a fost în aceeași zi în care cometa Halley a trecut pe pământ, lucru pe care îl face la fiecare 75 sau 76 de ani.

„Am venit cu cometa lui Halley”, a spus Twain în 1909. „Vine din nou anul viitor. Atotputernicul a spus, fără îndoială, Au venit împreună, trebuie să plece împreună.” Predicția lui s-a dovedit a fi adevărată, deoarece la 21 aprilie 1910, la o zi după ce cometa Halley a trecut pe deasupra pământului, Twain a murit de un atac de cord.

Tupac Shakur 

Despre moartea lui Tupac s-au spus multe, inclusiv că totul a fost o înscenare și că el trăiește pe undeva bine și fericit. În timp ce nu vom afla niciodată cu siguranță adevărul, e cert că Tupac și-a prezis moartea în versurile melodiilor sale. 

Tupac a vorbit nu doar despre cum avea să se întâmple moartea sa într-o melodie lansată cu doar câteva luni înainte de moartea sa („Am fost împușcat și ucis, îți pot spune cum s-a întâmplat cuvânt cu cuvânt …”), dar și el și-a prezis accidental moartea într-un interviu din 1994. Când a fost întrebat unde va fi peste 15 ani, el a răspuns: „În cel mai bun caz? Într-un cimitir „.

Foto: Facebook

Meghan Markle a sunat-o pe Regină, înainte de înmormântare. Ce surpriză i-a făcut