Gordon Ramsay este un bucătar talentat și de renume. Tocmai de aceea cei peste 12 milioane de fani îl urmăresc cu interes pe rețelele sociale, pentru a fi la curent cu noutățile culinare propuse de acesta. Un astfel de moment a avut loc zilele trecute, când Gordon Ramsay a stârnit valuri de uimire

Mai exact, este vorba despre o rețetă de burger propusă de Gordon pe Instagram. Supranumit „Burgerul cu ceapă Tatin”, acesta a fost catalogat de către fani extrem de dificil de consumat. Asta pentru că este foarte înalt și nu poate fi cuprins cu dinții. 

Gordon Ramsay a stârnit valuri de uimire. Fanii spun că burgerul lui nu poate fi mâncat

 

 

 

La videoclipul cu rețeta burgerului buclucaș, Gordon a a scris așa: „Căutați rețeta perfectă de #Burger pentru weekend-ul lung? Unt de mere și cocă … aceasta este rețeta”. Pe lângă acestea, rețeta mai are în compoziție și melasă și cidru de mere, care sunt puse în tigaie. Odată ce sosul are o consistență groasă și lipicioasă, ceapa feliată și mărul se adaugă la caramelul de oțet de mere înainte ca un strat de foietaj periat cu unt topit să fie adăugat deasupra.

Apoi este timpul pentru burger. Pasta de hamburger se formează și se pune într-o tigaie unsă cu unt de mere. O felie de camembert se adaugă la burger și se acoperă cu un capac până când se topește și se lipește. Odată ce este scos din tigaie, este timpul să îl asamblați. Pe farfurie se adaugă „chifla” de foietaj, apoi burgerul, salata verde, roșia și capacul de patiserie.

Burgerul de dimensiuni enorme a fost servit cu o porție generoasă de ketchup. Dar, în timp ce câțiva oameni l-au lăudat pe Gordon pentru felul de mâncare, alții au fost șocați de mărime și a au acuzat faptul că acesta nu poate fi cuprins cu dinții. „Este mult prea mare Gordon!!!”, a fost unul dintre multele comentarii de la fani. 

Foto: Instagram

Copiii sunt invitați la teatru, de 1 iunie. Cele mai frumoase povești

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp