Chef Bontea este în grevă japoneză: „Mi-a ajuns!”

Chef Bontea este în grevă japoneză: „Mi-a ajuns!”
Duminică seară, la Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de noi surprize. Lupta amuletelor i-a provocat să gătească preparate rafinate care să aibă la bază combinația de gust dulce-sărat, preparate care au fost peste așteptările juratul special al serii, chef Samuel. Dar cineva a ajuns la capătul răbdării.

Surprizele pot fi epuizante, iar cineva a decis să pună piciorul în prag: Chef Bontea este în grevă japoneză. Dar lupta pentru amuletele sezonului 9 a iscat intrigi intre cei trei jurați. Motiv pentru care chef Sorin Bontea este hotărât să adopte o nouă strategie în această seară. „Gătesc bine, dar gătesc degeaba, pentru că nu câștig amulete. Azi m-am hotărât, mi-a ajuns! Sunt în grevă japoneză, orice am de gătit voi face salată. Vreau să termin proba în 10 minute. Am auzit că odihna e benefică”, a declarat acesta.

Chef Bontea este în grevă japoneză: „Mi-a ajuns!”

Dacă chef Bontea va reuși sau nu să fie înduplecat de argumentele colegilor săi și să renunțe la ”greva de gătit”, dar și ce deznodământ va avea noul duel culinar dintre jurați, cei de acasă pot urmări diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

Stilistul show-ului arată ce a învățat

Seara de luni îl va aduce în bucătăria show-ului culinar și pe Mircea Bărbulescu. Acesta e nimeni altul decât stilistul chefilor și concurenților pe platoul Chefi la cuțite. Și pentru că vrea să îi impresioneze cu tot dinadinsul pe bunii săi prieteni, Mircea va pregăti câte o rețetă semnătură pentru fiecare dintre cei trei jurați.

„Nu știu care va fi reacția lor, dar sigur nu se vor aștepta! E felul meu de a le mulțumi pentru că îmi sunt prieteni și învăț de la ei tot timpul. Gătesc doar ce am învățat de la ei. Aș vrea din tot sufletul să își recunoască rețetele”, mărturisește acesta emoționat.

Dacă își vor da seama chefii că în fiecare dintre cele trei farfurii stau chiar cele mai cunoscute rețete semnate de ei, dar și cum vor reacționa când vor afla cine le-a gătit rămâne de văzut în cea mai nouă ediție din sezonul 9 Chefi la cuțite, diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

Sursa foto: Chefi la cuțite

Sărățele crocante cu sos Pesto și cașcaval. Rețetă