Cine e băiatul de care războinica Maria de la Survivor nu se mai dezlipește

Cine e băiatul de care războinica Maria de la Survivor nu se mai dezlipește
Nu e mult timp în competiție, dar focoasa războinică a pus deja ochii pe cineva. Și nu îl scapă din ochi. Fanii Survivor au observat imediat apropierea dintre cei doi din echipa Războinicilor. Maria și Marius sunt aproape nedespărțiți.

Cine e băiatul de care războinica Maria de la Survivor nu se mai dezlipește? Marius Crăciun a ajuns cu  ceva timp înaintea ei în republica Dominicană. După ce s-a integrat și Maria în echipa Războinicilor, cei doi au devenit de nedespărțit.

Maria, noua războinică de la Survivor România, e complet atașată de Marius Crăciun. De fiecare dată când pleacă pe traseu, Maria îi solicită asistență lui Marius, care vine cu ea, o însoțește de pe margine și îi dă indicații la finalizare. Este evident că Mariei îi place de Marius. Momentan însă nu formează un cuplu. Războinica i-a mărturisit colegei sale, Vera, de ce se simte în largul ei atunci când este cu Marius.

Cine e băiatul de care războinica Maria de la Survivor nu se mai dezlipește

„Ei sunt foarte diferiți (Marius și Starlin, n.r.). Marius seamănă foarte mult cu fratele meu și de asta îl iau cu mine. Pur și simplu mă ambiționează foarte tare faptul că îl văd pe fratele meu în el. Starlin e foarte rău, foarte dur cu tine. Când strigă la tine te sperie un pic. Marius e mai blând”, a mărturisit Maria Chițu.

Într-adevăr, Ioan, fratele Războinicei seamăn perfect, fizic, cu Marius Crăciun. Tânărul face dans sportiv însă marea lui pasiune este fitness-ul. Are bare montate în curtea casei și se antrenează constant.

Marius Crăciun, cu corpul său atent lucrat și mușchii evidențiați, a reușit să stârnească pasiuni printre războinice. La scurt timp după ce a intrat în concurs a fost văzut mai ales în compania Rominei. Iar acest lucru o enerva teribil pe Mellina, care voia și ea să se bucure de compania lui Marius. Dar știți vorba aceea: când doi se ceartă, al treilea câștigă.

Romina și Mellina au fost eliminate, în locul lor a apărut Maria, care se bucură 100% de Marius. Îl are doar pentru ea. Și, la cum se poartă, pare că nici tânărul nu ar fi interesant de compania altei fete în afara  Mariei. Pe de altă parte, Războinica  Maria le-a atras atenția și Faimoșilor, în frunte cu Jador. Cântărețul nu s-a sfiit să recunoască faptul că Maria este „drăguță”, spre norocul ei, și că nu poate să-i facă zile fripte cum le face băieților din echipa lor.

Sursa foto: Survicor România

Ce face Mircea Radu după ce a părăsit Bucureștiul și televiziunea. Nimeni nu și-ar fi imaginat