Chef Patrizia își vinde vila din Floreasca. Are două motive bine întemeiate

Chef Patrizia își vinde vila din Floreasca. Are două motive bine întemeiate
Anul acesta nu a început tocmai bine pentru chef Patrizia. Nici în dragoste nu are prea mult noroc.

Chef Patrizia trece printr-o perioadă neplăcută. Ce se întâmpla cu simpatica brunetă.

Chef Patrizia își vinde vila din Floreasca. Are două motive bine întemeiate

În urmă cu doar câteva luni, vorbea cu drag de iubitul său, un om de afaceri italian. Din păcate, povestea de iubirea dintre sicilian și chef Patrizia a luat sfârșit. Nu pentru că și-ar fi dorit bruneta, dar nu a mai suportat posesivitatea și gelozia bărbatului. Așa că Ziua Îndrăgostiților a prins-o singură.

„Am decis că e mai bine singură”

„De Sfântul Valentin n-am făcut nimic, pentru că nu mai am iubit, dar am gătit. Din păcate, este genul sicilian, prea posesiv. În decembrie am fost cu fiul meu la Londra, la un cuplu de prieteni gay, căsătoriți de 8 ani. Și am pus o poză pe Facebook cu unul din ei, și iubitul a început să fie gelos. Am decis atunci că e mai bine singură, mereu am fost pe cont propriu.

Mai ales că eu nu mai stau cu cineva de peste 30 de ani. Am un copil frumos, deștept și muncitor, pe Francie, însă și el își dorește viață lui, să nu mai stăm împreună”, a povestit Patrizia, pentru Click.

Franci vrea să stea singur, să fie independent

Chiar dacă are o relație foarte frumoasă cu fiul său, Franci a devenit bărbat în toată puterea cuvântului și vrea să stea singur. Așa că Patrizia a decis să vândă vila din Floreasca, urmând să cumpere o casă cu etaj pentru ea și o garsonieră pentru băiat. „Da, este adevărat că vrem să o vindem, vrem să ne mutăm separat, Franci vrea și el să stea singur, să fie independent. Poate mai vine cu o fată, cu prieteni să se joace pe play-station.

Și are nevoie de casa lui. Eu vreau să-mi cumpăr o casă cu etaj și el să-și ia o garsonieră. Te obișnuieșți într-un fel și rămâi așa dacă nu-ți găsești perechea. Am hotărât să vindem casa aia de care ne leagă atâtea amintiri, dar a început să fie greu de întreținut, are mult teren și trebuie să trebăluim prin curte.

Trebuie să vină o familie mare, cu bani, e o casă în care trebuie să investești bani, să repari, să renovezi, să schimbi diverse. Jumătate de casă, unde am avut restaurant, am închis-o, am închis căldura, gaza și apa. Nu am bani de penhouse în Floreasca, însă vreau undeva unde e liniște”, a mai spus șeful bucătar.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre