Cinci tipuri de coafuri care vă vor întineri instantaneu. Anii rămân doar în buletin

Cinci tipuri de coafuri care vă vor întineri instantaneu. Anii rămân doar în buletin
De cele mai multe ori tot ce aveți nevoie pentru a vă simți mai tânără și mai proaspătă este o nouă coafură. Iată câteva tunsori pentru a vă inspira.

Sunteți în căutarea unei modalități de a vă împrospăta look-ul și a vă simți mai încrezătoare? Puteți alege din cinci tipuri de coafuri și veți rămâne surprinsă de rezultatul final.

Tunsoarea potrivită evidențiază cele mai bune trăsături, le ascunde pe cele mai puțin plăcute și vă ajută să arătați și să vă simțiți mai tânără. După o anumită vârstă atât culoarea naturală cât și textura firelor de păr suferă modificări. Părul își poate pierde densitatea și volumul, devine mai rar, rebel și aspru, nu mai are acea strălucire și vitalitate, arată mai tern și mai lipsit de viață ca niciodată. Cum îl readuceți „la viață‟?

Femeile delicate aleg un păr lung până la umeri

Lung până la umeri

Această tunsoare avantajează femeile trecute de prima tinerețe, din simplul motiv că pune în valoare decolteul și încadrează fața așa cum trebuie. Mai mult, asemenea frizură creează iluzia unui păr mai des, cu firul mai gros și mai puternic, lucruri care vă fac să arătați cu zece ani mai tânără.

Un alt avantaj al tunsorii medii este că vă face să arătați mai slabă, spre deosebire la frizurile scurte, care rotunjesc prea mult fața. În plus, vă puteți face câteva șuvițe mai deschise la culoare în jurului obrajilor pentru a scoate în evidență tenul. Pe de altă parte, o nuanță mai deschisă de vopsea în zona tâmplelor camuflează perfect firele albe de păr.

Breton delicat

E de preferat să optați pentru un breton lung, care să fie dat eventual într-o parte și să acopere din ridurile de pe frunte, în timp ce dezvăluie lumii privirea pătrunzătoare. E foarte important să vă consultați cu stilistul și să alegeți împreună lungimea potrivită feței.

Alegeți tunsoarea bob

Nu se demodează niciodată și se potrivește tuturor formelor de față dacă e bine realizat. Bobul ascunde puțin și rotunjimea maxilarului sau apariția ridurilor cu ajutorul șuvițelor mai lungi din față, încadrează perfect osatura feței și evidențiază pomeții.

Tunsoare pixie pentru femei care știu ce vor

Clasicul pixie

Dacă vreți o tunsoare și mai scurtă decât un bob, pixie e tot ce vă trebuie pentru a întineri și a străluci. În plus, acest tip de tunsoare este foarte ușor de întreținut și oferă posibilitatea de a vă juca cu șuvițele. Tunsoarea pixie e jucăușă, versatilă și scoate în evidență pomeții și privirea intensă. Acceptați provocarea? În funcție de momentul zilei, puteți fi elegantă, sălbatică, spontană, tânără.

Cropul asimetric, adică părul tuns mai lung într-o parte, sub bărbie, și mai scurt în cealaltă, este ideal după vârsta 40-50 de ani. Tunsoarea asimetrică e cât se poate de tinerească și amuzantă foc. Truc care vă scoate din impas. Specialiștii vă recomandă, dacă doriți părul lung, să-l ondulați în bucle mari îndreptate spre spate. Veți fi invidiată pentru look-ul perfect!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre