Cu toate că George Burcea este în plin divorț cu Andreea Bălan, a decis să-și refacă viața alături de tânăra Viviana Sposub. Destinele celor doi s-au intersectat în cadrul show-ului difuzat de PRO TV, Ferma.

Cine a fost iubitul Vivianei Sposub înainte de George Burcea

S-au văzut și s-au plăcut, așadar George Burcea și Viviana Sposub apar în fața camerelor de luat vederi ca doi porumbei îndrăgostiți până peste cap. După cum pare, relația lor merge pe drumul potrivit și cei doi devin din ce în ce mai fericiți.

George Burcea nu este însă primul bărbat celebru cu care s-a iubit Viviana. Înainte de relația cu fostul soț al Andreei Bălan, vedeta a fost împreună cu un cunoscut comediant român.

Este vorba de Ionuț Rusu, vocea care face zilele românilor mai bune la Kiss FM. Carismatic, ambițios și cu un simț al umorului foarte dezvoltat, nu este de mirare că a cucerit-o pe Viviana, scrie monden.ro.

Fostul iubit al Vivianei Sposub nu este gelos

Cei doi au fost împreună în mare secret și doar când au fost presați de urmăritorii lor din mediul online și-au recunoscut relația.

Câteva luni mai târziu însă, totul s-a terminat în mod neașteptat, fără prea multă expunere în mediul public. Nu știm când sau de ce, ci doar că au ales să meargă pe drumuri separate.

Ionuț Rusu a vorbit la un moment dat despre iubita sa și a recunoscut că timpul nu le permite să se vadă des. Fiind doi oameni foarte ocupați și concentrați pe carieră, este de înțeles că o legătură sentimentală nu era ceva de care aveau nevoie în acest punct al vieții.

”Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a povestit actorul Ionuț Rusu.


La 82 de ani, Gabi Lucă poate fi un „bun național”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri