Cine a fost prima mare iubire a lui Sylvester Stallone și drama pe care au traversat-o împreună

Cine a fost prima mare iubire a lui Sylvester Stallone și drama pe care au traversat-o împreună
Despre cariera lui Sylvester Stallone s-a scris mult, la fel despre ultimele sale soții și despre celebra sa mamă. Foarte puține lucruri se știu însă despre prima lui iubire și soție cu care a avut doi băieți.

Născut Michael Sylvester Gardenzio Stallone la 6 iulie 1946, în Manhattan, New York City SUA, el este fiul italianului Francesco Frank Stallone Sr. care a fost frizer și al soției sale, Jacqueline Jackie Stallone, de origine franceză. Ea a fost cea care și-a pus amprenta asupra fiului ei, Sylvester, toată viața. A fost dansatoare, astrologă și una din promotoarea luptei feminine.

Ghinionul de la naștere și divorțul părinților

Sylvester  Stallone s-a născut cu partea stângă a feței paralizate, din cauza problemelor din timpul nașterii sale. Mai târziu a făcut mari eforturi, ajutat de mama sa Jackie (foto), ca să-și revină la o formă în care să-și împlinească visul de a fi actor.

Părinții săi au avut o căsnicie dificilă, separându-se de mai multe ori, iar în final divorțând pe când Sylvester avea 11 ani. Aceste evenimente au avut un mare impact în comportamentul băiatului, acesta fiind suspendat și exmatriculat din mai multe școli pentru absențe și bătăi cu alți elevi. În final a fost trimis la Colegiul American din Geneva, Elveția, un liceu special pentru elevi „cu probleme”.

Întors în Statele Unite, Stallone a urmat cursurile de dramă la Universitatea din Miami și a început să scrie primele scenarii. S-a lăsat de facultate ca să devină actor în New York City, dar rolurile s-au lăsat așteptate.

Începuturile carierei lui Stallone și prima căsătorie

Sylvester s-a luptat să-și lanseze cariera de actor și, ca rezultat, a jucat în filmul pentru adulți The Party at Kitty and Stud’s în 1970. Și-a construit încet portofoliul de actorie cu roluri în filme precum No Place to Hide (1972), apoi The Prisoners din Second Avenue (1975) și Death Race 2000 (1975).

Între roluri, lucrează în tot felul de slujbe slab plătite: ajutor de bucătar, vânzător de pește, curățitor de cuști la zoo și ușier la un cinematograf. Aici o cunoaște pe Sasha, o casieriță cu care se căsătorește în 1974, înainte ca să dea lovitura cu propriul scenariu. E vorba de filmul Rocky, lansat în 1976. De atunci, Sylvester Stallone a cunoscut faima mondială. Cu banii câștigați prin acest film, Sylvester și Sasha s-au mutat la Hollywood.

El a reluat rolul Rocky de cinci ori în următoarele trei decenii. A urmat Rambo, un alt film de mare succes. A câștigat trei premii Oscar și a scris , a produs și a jucat în peste 70 de filme, ceea ce l-a făcut un star internațional și i-a mărit averea într-o mare măsură. La un moment dat s-a estimat că valoarea netă este de peste 500 de milioane de dolari.

Iubita Sasha și drama pe care au trăit-o cu copiii

Sylvester Stallone a cunoscut-o pe Alexandra Jane Czack – Sasha la cinematograful unde se angajase într-o perioadă dificilă financiar pentru el. Erau foarte tineri. S-au îndrăgostit teribil și pe 28 decembrie 1974 s-au căsătorit. Ea l-a ajutat și susținut la începutul carierei foarte mult.

În 1976, când Stallone a dat lovitura cu „Rocky”, li s-a născut primul fiu. Peste ani, Salvie a devenit el însuși actor și a avut o carieră destul de reușită înainte de moartea sa prematură, în 2016, din cauza aterosclerozei. Al doilea copil al lor, Seargeo, născut în 1979, a fost diagnosticat cu autism la o vârstă fragedă. A fost o cruntă lovitură pentru cei doi părinți. „Sly”, cum începuse să i se spună lui Stallone în mediul de la Hollywood, era în apogeul carierei. Scria și filma unul după altul episoadele din seria Rocky, iar Sasha rămânea să îngrijească singură băiețelul cu autism.

Problemele au început să apară în căsnicia lor, certurile erau tot mai dese, ceea ce a dus în final la divorț. Oficial, acesta s-a produs la 14 februarie 1985.

A doua căsătorie a lui Sylvester a fost cu actrița Brigitte Nielsen, imediat după pronunțarea divorțului în 1985. Căsătoria s-a încheiat repede, în 1987 cei doi soți separându-se. În 1997, Sly s-a căsătorit cu a treia soție, Jennifer Flavin, cu care are trei fiice, Sophia, Sistine și Scarlet (foto 2021, Instagram). El și Jennifer sunt și azi împreună, el – 76 de ani, ea – 53 de ani.

Sasha Czack, de la casieriță la o femeie de carieră, bogată

Când cineva îl menționează pe Sylvester Stallone, primul gând al tuturor este spre filmele lui de acțiune. Femeile din viața sa sunt rar menționate, iar despre prima soție nu se știe mai nimic. Până când a murit, cea mai prezentă lângă Stallone a fost mama sa.

Și totuși, despre Sasha se știe câte ceva. După ce a absolvit o universitate media din Indiana și-a câștigat banii din diverse job-uri. Caseriță la cinematograful unde l-a cunoscut pe Stallone, dar și fotograf, ultima profesie exercitând-o și în timpul celor 11 ani de căsătorie, dar și după divorțul de actor.

L-a ajutat pe Sylvester Stallone să scrie scenariul pentru filmul Rocky în 1976, a lucrat și la afișul ​​filmului. A avut un rol minor în filmul Rocky III, dar a făcut și câteva scurtmetraje.

La doisprezece ani după divorțul de Sylvester, Sasha s-a căsătorit cu Rick Ash, un inginer de sunet care a lucrat la peste 220 de filme, inclusiv de televiziune ca mixer și inginer de reînregistrare. Cei doi nu au avut copii și, l-a un moment dat, au divorțat.

De atunci Sasha a dus o viață departe de mass-media de atunci și nu mai există informații despre activitatea ei profesională și personală. Doar în 2019 au apărut o informație despre viața ei retrasă și despre faptul că ar deține o avere de 10 milioane de dolari.