Cine este actorul francez din noul serial de la HBO, angajat ca să o care în brațe pe Sarah Jessica Parker

Cine este actorul francez din noul serial de la HBO, angajat ca să o care în brațe pe Sarah Jessica Parker
Se pregătește viitoarea lansare, pe HBO Max Original, a filmului „And Just Like That”, următorul capitol din serialul TV american Sex and the City. Presa occidentală deja oferă primele informații despre ceea ce va urma din decembrie.

Presa franceză a abordat subiectul rapid pentru că în noua serie apare și actorul Thomas Canestraro. Actorul francez are 35 de ani, este frumos, cu o musculatură bine lucrată și dublu campion mondial la kick-box. El a trezit admirația tuturor când a fost fotografiat purtând-o în brațe pe vedeta serialului, Sarah Jessica Parker. Dar și pozele pe care le postează pe Instagram au suscitat interes.

Revista Paris Match a reușit să-l contacteze pe Thomas Canestraro și să obțină un interviu. Lucruri interesante despre viața lui și cum a ajuns în America, ba chiar în lumea filmului de la Hollywood.

Aventura în America l-a dus lângă Stallone și Mel Gibson

Tânărul sportiv s-a îndrăgostit, la un moment dat, de o altă sportivă care trebuia să plece la New York pentru continuarea studiilor. A urmat-o, fiindcă America i se părea interesantă. Relația s-a destrămat după un timp, dar el reușit să pătrundă în lumea modelingului. Acolo a primit întâia propunere de a participa la un casting pentru un film. Un film cu Sylvester Stallone.

Era vorba despre filmul „The Expendables 3”. Lui Sly – Sylvester Stallone i-a plăcut cu arată și l-a chemat la filmări.

„Foarte repede am aterizat pe platourile de filmare din Bulgaria. Am filmat o scenă de ceartă uriașă, jucam unul dintre bodyguarzii pentru personajul lui Mel Gibson.

Foto: Thomas Canestraro cu Mel Gibson (thomascanestraro.com)

Am văzut legendarul duo pe platou, am fost foarte impresionat. Apoi, la sfârșitul scenei, m-am dus la Stallone să-l salut, s-a uitat la mine și a spus: „Ce mai faci, puștiule?”. Avea un trabuc mare în mână. Am avut șansa să asist la premiera de la Hollywood, eu micuțul francez, înconjurat de toate aceste vedete”, a povestit Thomas Canestraro pentru Paris Match.

Cum a ajuns să joace în continuarea celebrului serial

Același impresar care l-a prezentat lui Stallone, l-a chemat la filmări și pentru noua serie „And Just Like That”, continuarea serialului „Sex and the City”. Thomas Canestraro a fost solicitat pentru că nu avea cine să o poarte în brațe pe Sarah Jessica Parker. „Am zis că n-o să-i dau drumul”, a spus râzând actorul francez care s-a bucurat de o ședință foto a paparazzilor deoarece scena s-a desfășurat în plină stradă.

În viitor, Thomas Canestraro vrea să revină în Franța și să-și dezvolte cariera aici, în cinematografia franceză. Declarația lui a fost chiar frumoasă:

„Mi-am spus că dacă reușesc să ies în evidență în Statele Unite, asta m-ar ajuta cu cinematografia franceză… Ceea ce nu este neapărat adevărat pentru că sunt două lumi complet diferite. Dar de ce să nu devin următorul James Bond francez?”.

Foto: twitter, daily mail