Cine este bărbatul din spatele Deliei Matache

Cine este bărbatul din spatele Deliei Matache
Au o căsnicie pe care mulți o invidiază. Delia și Răzvan Munteanu pleacă ori de câte ori au ocazia în vacanțe de vis, fiind excentrici și dornici de aventură. Adesea, cei doi evadează din viața cotidiană direct pe insule tropicale.

Delia este cunoscută de mulți români ca cea mai bună voce a României. A cucerit publicul cu talentul ei uimitor, dar și cu frumusețea, inteligența și personalitatea ei. De la adolescenta din trupa N&D s-a transformat într-o artistă desăvârșită cu un simț al umorului debordant, care a câștigat inimile a milioane de fani din toate colțurile țării.

Pe lângă cariera ei în muzică, Delia este și jurat al show-urilor „X Factor România” și „iUmor”. Ea este căsătorită, din 2012, cu afaceristul Răzvan Munteanu. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, fiind făcuți unul pentru celălalt. Pe lângă calitățile fizice și spirituale pe care le posedă, soțul Deliei are un fler extraordinar atunci când vine vorba despre afaceri. Cei doi o duc foarte bine și pe timp de pandemie și își permit să meargă în orice destinație exotică de pe Glob, ambii fiind pasionați de vacanțe și călătorii exotice. Partenerul de viață al Deliei este proprietarul a două cluburi din Centrul Vechi al Capitalei și este partenerul unei companii de construcții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

„Eu sunt prieten cu ei şi am plecat încet, ca şi client, apoi ca investitor şi apoi acţionar. Adică am urmat toate treptele. Îmi place această afacere. O să avem nişte proiecte care duc dincolo de rezidenţial, o să apară o divizie premium. Eu am o teorie: în România, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizaţi dacă urmărim ce aşteptări au ei şi stilul lor de viaţă. Oamenii normali au foarte multe facilităţi. Clienţii au venit la One United pentru că ce s-a promis aia s-a întâmplat plecând de la nivelul de calitate până la termenele de execuţie”, i-a declarat Răzvan lui George Buhnici, pentru canalul lui de YouTube.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Răzvan Munteanu se ocupă de cariera Deliei

Orice piesă pe care pune Delia mâna devine hit și îi aduce câștiguri substanțiale vedetei, fiica Ginei Matache fiind una dintre cel mai de succes artiste din România. Cu toate aceste, nici soțul Deliei nu se lasă mai prejos. Răzvan Munteanu este, pe lângă soț, și managerul blondinei. Acesta este foarte implicat în cariera soției sale în care crede din tot sufletul și o susține, de fiecare dată.

„În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”, declara Răzvan Munteanu în urmă cu ceva timp, conform cancan.ro

Imagini fabuloase cu Andreea Raicu în vacanță. Cum arată vedeta în costum de baie

Recomandarile noastre