Cine este Bianca, femeia care l-a înlocuit pe Johnny Depp în patul fostei soții, Amber Herad

Cine este Bianca, femeia care l-a înlocuit pe Johnny Depp în patul fostei soții, Amber Herad
După bătăile disputate cu fostul soț, Johnny Depp, actrița Amber Heard (care a recunoscut, la începutul anului, că l-a agresat, după ce în timpul procesului, anul trecut a insistat că doar el a lovit-o) și-a găsit pacea, liniștea și afecțiunea, în brațele unei femei. Cele două au devenit mame, pe 8 aprilie, iar fiica lor a fost arătată lumii la finele săptămânii trecute.

Bianca Butti este femeia cu care l-a înlocuit fosta sa soție, Amber Herad, pe Johnny Depp. În luna februarie, cele două au fost fotografiate pe stradă, în Los Angeles. Inițial, paparazzi și lumea au crezut că vedeta din Aquaman era însoțită de un bărbat iubit. Butti purta un outfit masculin, inclusiv cu pălărie de cowboy. Ulterior, cele două și-au făcut apariția împreună la evenimentul WME Pre-Oscar din Los Angeles.

Amber Heard şi Bianca Butti au fost foarte discrete şi nu au oferit vreo declaraţie la aceasta apariţie. Au părut deranjate că sunt fotografiate. Butti a fost foarte protectivă cu actriţa, a ţinut-o de mână şi a încercat să o ferească de fotografi. Amber a ales o ţinută incitantă, a îmbrăcat o rochie neagră, cu un decolteu adânc. Iubita sa a fost discretă şi a ales să poarte un costum masculin, negru.

Cine este Bianca, femeia care l-a înlocuit pe Johnny Depp în patul fostei soții, Amber Herad

Bianca și Amber au o relație de mai bine de un an de zile. După divorț, dar și în timpul procesului  intentat de Depp în urma dezvăluirilor făcute de Heard publicației The Sun, actrița a fost destul de vocală în legătură cu bisexualitatea ei. În 2020  a fost fotografiată prima dată sărutând o femeie în Palm Springs, California. Iar ulterior femeia misterioasă a fost identificată ca fiind Bianca Butti, o cineastă din Los Angeles.

Bianca Butti are 39 de ani și este cunoscută pentru proiecte precum Hank and Asha (2013), Her and Him (2019) și Kill Rob Bailey (2018), Love & Hip-Hop: Atlanta, Eyes on the Moon și An American In Texas.

Bianca Butti suferă de cancer

Bianca Butti are o carieră de succes, însă suferă de cancer de sân. Prima dată a fost diagnosticată în anul 2015, iar în 2019 boala a revenit, scrie meaww.com. „Am trăit fără cancer până în urmă cu aproximativ 2 luni. Din păcate, am fost diagnosticată încă o dată cu cancer la sân. Același sân. Tumoare nouă”, a anunțat ea la momentul respectiv.

În ciuda bolii, Bianca Butti nu și-a pierdut speranța, fiind caracterizată de multe prietene ca o femeie curajoasă și „o adevărată forță”. „Pentru a ajunge la vindecare trebuie să fii complet relaxat, Este uimitor cât de dificil poate fi acest lucru! Meditația ajută. Exercițiile ajută. Peisajele frumoase ajută. Să te simți sprijinit și iubit iarăși ajută”, a mai spus Bianca Butti pentru sursa citată.

În prezent ea și partenera ei, fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, sunt mamele unei fetițe de trei luni, Oonagh Paige. Fetița a fost prezentată zilele trecute, de Amber. Pe internet nu apar fotografii cu niciuna din iubite însărcinată.

Sursa foto: Instagram

Ioniță de la Clejani e distrus. Ce i-a făcut Fulgy încât a venit Poliția

Recomandarile noastre