Cine este Doina Ciobanu, bloggerița care a apărut în Vogue cu rochia ei de mireasă

Cine este Doina Ciobanu, bloggerița care a apărut în Vogue cu rochia ei de mireasă
Doina Ciobanu și-a făcut propria rochie de mireasă de mătase pentru nunta ei care a avut loc într-o vie din țara ei natală. Apariția a fost neașteptată, și i-a oferit tinerei o apariție în celebra revistă Vogue.

Viță de vie, struguri, o rochie făcută chiar de mireasă. Așa poate arăta rețeta unei nunți cu adevărat de vis. Pentru nunta ei, Doina Ciobanu a petrecut în Moldova natală, foarte aproape de granița cu Ucraina.

Doina Ciobanu este o bloggeriță de modă și model, stabilită în Londra. Cunoscută ca având una dintre cele mai puternice branduri personale în industria modei, în Marea Britanie, precum și ca fiind una dintre „cele mai influente” în această industrie, Doina Ciobanu a avut prezentări de modă și a colaborat cu o listă de brand-uri de modă de lux, printre care se numără Agent Provocateur, Burberry sau Versace.

Ea și-a lansat blogul de modă în 2010, Golden Diamonds. A refuzat să urmeze cursurile la Sorbona, pentru a se dedica în totalitate carierei de model. Din 2014 s-a mutat la Londra, unde a semnat un contract cu managerul lui Kate Moss, apoi a urmat un contract cu Next Model Management, atât ca și promotoare dar și fotomodel, fiind prima moldoveancă care a făcut acest lucru și prima promotoare în mediul digital care să fi semnat un contract cu Next’s London.

O nuntă – omagiu

Logodită de 4 ani, Doina Ciobanu, care este în prezent director de creație și consultant de brand, și-a organizat nunta într-o vie din Moldova, nu departe de granița cu Ucraina. Dacă fana modei sustenabile se gândise de mult la o nuntă pe insula grecească Hydra (unde a fost cerută în căsătorie), pandemia de Covid și apoi războiul din Ucraina i-au schimbat planurile, scrie Vogue.

Soțul ei, Daniel, este australian, ea moldoveancă. Legați de studiile lor de istorie și dragostea pentru Paris, Doina și Daniel și-au organizat în sfârșit nunta în ultimul moment, pe când părinții viitorului mire erau într-un sejur în Europa.

„Am ținut o ceremonie civilă foarte mică, intimă, în țara mea natală, Moldova, la o cramă chiar lângă granița cu Ucraina. Inițial, am vrut să o facem în altă parte, dar cu tot ce s-a întâmplat anul acesta, m-am simțit foarte aproape de țara mea. Vinul este adânc înrădăcinat în cultura și tradițiile noastre, așa că nunta la o cramă a realizat o legătură și mai puternică cu rădăcinile mele”, a declarat pentru Vogue, Doina Ciobanu.

Decizia unei nunți rapide a salvat-o pe mireasă de stresul pregătirilor. Singura ei grijă a fost să își facă singură rochia de mireasă. Cu această ocazie, ambasadorul „No More Plastic” și sustainability Brand Advisor Wolford a ales să-și creeze propria rochie de mireasă înfășurându-se într-o țesătură de mătase argintie de care spune că pur și simplu s-a îndrăgostit.

Recomandarile noastre