Cine este „necunoscutul” Remus Iosub, care a câștigat 20.000 de euro la iUmor

Cine este „necunoscutul” Remus Iosub, care a câștigat 20.000 de euro la iUmor
Remus Iosub a câștigat finala sezonului 13 iUmor și premiul de 20.000 de euro, duminică seara. 13 finaliști au apărut aseară în fața juriului, iar dintre ei, el a fost cel mai bun.

Oricine vrea să afle mai multe despre „necunoscutul” Remus Iosub, tânărul care a câștigat premiul de 20.000 de euro pus în sezonul 13 al  emisiunii la iUmor, are o problemă. În ziua de azi, când suntem obișnuitți să găsim răspunsuri la toate întrebările, doar la un click distanță, în cazul lui, lucrurile sunt puțin mai complicate.

Seara trecută, Remus Iosub și-a adjudecat titlul de cel mai amuzant finalist al sezonului 13 iUmor, după ce a intrat la votul publicului împreună cu Bia TRS, Dragoș Mitran, Ivan Liulenov și Vladislav Sliusarenco. Ramore, așa cum îi spun prietenii și, totodată, cum este cunoscut pe numele de scenă, are acum în palmares trofeul show-ului de umor de la Antena 1 și marele premiu, în valoare de 20.000 de euro.

„Bombardier” de capitală pe scena iUmor

Materialul cu glume pregătit pentru finala iUmor a fost cu mult mai bun decât cel din audiții. Deși a preferat să vină tot cu personajul „bombardier”, aşa cum chiar el s-a caracterizat, atitudinea şi subiectele abordate au făcut deliciul tuturor celor care au fost în platoul de filmare, inclusiv celor patru jurați, care i-au oferit câte un like. „Urmează să vă dărâm tot ceea ce ați îmvățat voi până acum! (…).

@ramore_ #remusiosub #ramore #iumor #viral ♬ original sound – RAMORE💣

Noi nu suntem de pe această planetă, tati! Noi am fost exilați aici de părinții noștri extratereștri (…). Apropo, reptilienii cu extratereștrii nu prea se suportă… E competitivitate mare! Auzi, de cine ne este nouă cel mai frică?! Păi, ce frică să mai avem, când noi am distrus orice obstacol ce ne-a stat în cale! De exemplu: bun simț, educație, valori morale“, a spus Remus Iosub în timpul momentului său de stand-up.

Glumele sale au dat dovadă de autenticitate, îndrăzneală și, nu în ultimul rând, au arătat ce înseamnă, de fapt, divertisment ridicat la rang de artă. Delia a fost cea care a luat cuvântul și i-a mărturisit sincer: „Viața mea, viața mea! Ești foarte bun, viața mea! Nu mă așteptam să fii atât de bun! Ai fost lecție“, iar Mihai Petre a adăugat: „Construcția a fost foarte bună, ai livrat-o foarte bine și mie îmi place atenția la detalii“.

Delia: „Ai fost lecție“

În timp ce Cheloo a ales să fie scurt și la obiect în timpul jurizării, Costel a explicat cu amănunte cum s-a simțit în timp ce i-a urmărit numărul: „Mi-ai dat o imagine de Moromete de ghetou! Deci, un Moromete actual, dar, vorbim acum din fața blocului. Personajul ți l-ai ținut foarte mișto! Și mi-a plăcut foarte mult ce subiecte ai ales și l-ai dus până la capăt cu încredere și cu tupeu. Ca bombardier, trebuie să ai maximum de tupeu și l-ai avut. Felicitări!“.

Cu patru „Thumbs up“, Remus Iosub a intrat la votul publicului, așa cum s-a întâmplat și cu Bia TRS, Dragoș Mitran, Ivan Liulenov și Vladislav Sliusarenco. La final, când Șerban Copoț și Dan Badea au anuțat că votarea prin SMS la 1313 s-a încheiat, Ramore a fost cel care a avea cele mai multe voturi.

„Cea mai mare surpriză, îl ador efectiv! E viața mea, Remus!“, a exclamat Delia în cadrul testimonialului, iar Cheloo a completat: „Momentul lui Remus din finala iUmor, sezonul 13! Subiectul – total enervant pentru mine, dar foarte bine pus la punct omul! E clar că a deschis niște cărți în viața lui, nu este un număr de stand-up creat în 10 ore și neverificat. Omul a stat și a judecat fiecare aspect și a fost funcțional“.

Cine este „necunoscutul” Remus Iosub

Când a venit prima data la iUmor, i-a dat pe spate pe jurați. În momentul său, Remus Iosub a explicat cum decurge viața unui astfel de „personaj” al societății, un „bombardier”. „În fața noastră am văzut un personaj pe care l-am crezut”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului.

Tot atunci, acesta a dezvăluit că se află prima dată pe scenă în această postură și că până acum și-a prezentat glumele doar pe Tik Tok. Pe cunoscuta rețea de comuniocare, Ramore face glume fel de fel. Are deja o comunitate mare de urmăritori, peste 130.000 de fani. Unul dimn aceștia e și rivala sa de la iUmor. Actrița și „cântăcioasa” Laila Abdel Hafiz a fost cea mai mare susținătoare a lui Ramore. Aceasta și-a îndemnat fanii să îl voteze. Iar după ce s-a aflat că a câștigat i-a transmis că așetaptă să o invite „la restaurant de 5 styele cu banii din premiu”.

Recomandarile noastre