Uau! Așa arată Lorenzo Lamas acum! La 64 de ani fostul „don Juan” de la Hollywood se lansează într-o nouă carieră

Uau! Așa arată Lorenzo Lamas acum! La 64 de ani fostul „don Juan” de la Hollywood se lansează într-o nouă carieră
Anul acesta, celebrul actor Lorenzo Lamas a împlinit 64 ani. Bărbatul care a cucerit toată suflarea feminină cu șarmul său, în anii 80-90, s-a transformat total. Din multe puncte de vedere.

Lorenzo Fernando Lamas este un actor american care a cunoscut celebritatea pentru rolul lui Lance Cumson, nepotul iresponsabil al Angelei Channing – interpretat de Jane Wyman – în telenovela Falcon Crest (1981-1990). Lamas a apărut de multe ori la bustul gol, punându-și în valoare forma fizică de invidiat. Pentru acest rol a fost nominalizat la Globul de Aur ca fiind cel mai bun actor în rol secundar într-un serial, miniserie sau film de televiziune.

De-a lungul carierei de actor, Lorenzo Lamas a bifat multe roluri epice. El chiar a dat viață unui personaj animat, Meap din serialul Phineas și Ferb. A apărut și în telenovele, dar a pus punct carierei ale în urmă cu aproape un deceniu. Gândindu-ne că are acum 64 de ani, am putea crede că nu mai oftează nicio femeie după pletele-i bălaie și trupul sculptat. Lorenzo Lamas a fost celebru în tinerețe pentru chipul și trupul său. Cel care făcea furori cu decenii în urmă s-a transformat total în ultimii ani.

La cinci ani i-a spus mamei „vreau să devin o stea de cinema”

Orice s-ar spune, Lorenzo Lamas rămâne un etalon de frumusețe bărbătească, fiind unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood în tinerețea sa. Născut în California, din părinți actori, Lorenzo Lamas a avut primul rol la vârsta de 5 ani, după ce s-a dus la mama lui și i-a spus că el vrea să devină o stea de cinema. Mama lui l-a susținut și mai mult și l-a îndrumat în lumea filmului.

Lamas a studiat actoria la cursul lui Tony Barr și a obținut primul său rol într-un serial TV în 1976. În paralel, a început să practice taekwondo, karate, Jujitsu, aikido și shotokan, reușind să obțină, la vârsta de 21 de ani, centura neagră la fiecare dintre aceste sporturi.

Un adevărat don Juan

Datorită felului incredibil în care arată, actorul a o viață amoroasă foarte plină. Lorenzo Lamas a fost căsătorit de 5 ori și are 6 copii. Prima lui soție a fost Victoria Hilbert, căsnicie care a durat 1 an.

La scurt timp după divorț, în 1983, actorul s-a căsătorit cu Michele Cathy Smith. Cu aceasta are doi copii, pe Alvaro și pe Shayne. Cei doi au fost căsătoriți 2 ani. Apoi actorul s-a iubit cu actrița Daphne Ashbrook, cu care are o fiică, pe Paton.

În 1989, Lorenzo s-a căsătorit cu actrița din serialul Renegade, Kathleen Kinmont. Căsnicia lor a durat până în 1993, patru ani. Cea de-a patra soție a faimosului actor a fost Month Shauna Sand, cu care s-a căsătorit în 1996. Cei doi au avut 3 fiice, pe Alexandra, Victoria și Isabella. Au divorțat în 2002.

În 2011, după doar 5 luni de relație, Lorenzo s-a căsătorit cu Shawna Craig (foto). În 2018 cei doi au divorțat. În 2020, Lamas a început o relație cu Kenna Scott, iar în februarie 2021 cei doi s-au logodit. Au anunțat nunta pentru anul acesta, dar aceasta nu a avut loc încă.

Lorenzo Lamas,  lansat într-o nouă carieră: e pilot de elicoptere

La vârsta de 64 ani, actorul nu mai are pletele care le făcea pe toate femeile să ofteze, în schimb și-a păstrat alura atletică. El nu mai apare în filme, astfel că și-a resetat cariera și este acum pilot. Așa se și descrie pe rețelele de socializare. El nu are cont de Instagram cu bifă albastră,. Ca și marile vedete, dar se laudă cu o comunitate de zeci de mii de fani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorenzo Lamas (@lorenzo_lamas)

„Fost star de acțiune, acum pilot la IEX Helicopters (n.r. – o companie cu sediul în Los Angeles care oferă curse exclusiviste). În prezent, mă bucur de aventuri în viața reală cu iubita mea Kenna Scott. Acesta este singurul meu cont IG”, menționează fostul actor. Lamas a deținut patru avioane diferite în ultimul deceniu. Dorința sa de a petrece timp de calitate cu copiii săi a fost cea care l-a inspirat să se apuce de pilotaj.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre