Cine o sperie pe Gina Pistol. Nici Smiley nu o poate apăra

Cine o sperie pe Gina Pistol. Nici Smiley nu o poate apăra
Gina Pistol e cu nervii la pământ. Nu mai poate suporta situația și nimeni nu o poate ajuta. A cerut ajutorul prietenilor de pe online.

E greu de crescut un copil, iar Gina Pistol vede asta pe zi ce trece. Cu ce probleme se confruntă acum vedeta.

Cine o sperie pe Gina Pistol. Nici Smiley nu o poate apăra

Țânțarii ne-au invadat și, din nefericire, nimeni nu știe care este cea mai bună metodă pentru a-i opri. Specialiștii susțin că nici măcar dezinsecția nu-i poate distruge definitiv, întrucât substanțele omoară doar insectele adulte, nu și larvele.  Nici Gina Pistol nu a scăpat de acest calvar, iar proaspăta mămică le-a cerut ajutor chiar și prietenilor de pe online.

Țânțarii nu o lasă să trăiască liniștită și vor să se înfrupte mai mult din micuța Josephine. Iar acest lucru o scoate din minți pe Gina. Blonda a postat o fotografie în care arată chipul micuței sale care a fost înțepată de un țânțar. Ea susține că a făcut tot ce a putut ca să îndepărteze intrușii, însă aceștia nu vor să plece. Așa că așteaptă sfaturi demne de luat în seamă.

Cum o ferește pe micuța Josephine de deochi

Pe de altă parte, Gina Pistol are mare grijă ca energiile malefice să nu stea lângă fetița ei. Iubita lui Smiley a luat măsuri și, pentru ca Josephine să nu se deoache, i-a prins un șnur roșu de picior. Din vechime se știe că firul roșu îl protejează pe micuți și de blesteme. Vedeta e fascinată de copilul său, lucru pe care l-a spus și pe rețelele de socializare.

“De când fiica mea a venit pe lume am învățat că în viața unei mame există doar cuvântul ”noi”. Universul nostru s-a schimbat odată cu ea și încă din primele momente am știut că responsabilitatea mea este de a-i oferi un viitor luminos și blând. Un viitor care să o facă să zâmbească cu încredere, pentru că îi voi fi alături la fiecare pas”, a scris Gina pe contul de Instagram.

Sursă foto: instagram