Cine sunt copiii lui Johnny Depp și cum arată ei acum

Cine sunt copiii lui Johnny Depp și cum arată ei acum
Ultimele săptămâni au fost dominate de Johnny Depp și Amber Heard. Cei doi își dispută divorțul într-un proces foarte mediatizat în statul american Virginia. Cu toată agitația, aproape că ai uita că Johnny Depp a fost împreună cu Vanessa Paradis din 1998 până în 2012, cu care are doi copii.

În afară de faptul că Johnny Depp este un actor de renume mondial și că acum joacă în propriul său proces, el este și tatăl a doi copii.

Împreună cu Vanessa Paradis, cu care a avut o relație din 1998 până în 2012, Johnny Depp are o fiică, Lily-Rose Depp (22 de ani) și un fiu, Jack Depp (20 de ani). Cine sunt copiii lui Johnny Depp și cum arată?

Lily-Rose Depp este deja cunoscută internațional

Lily-Rose Depp este un nume cunoscut până acum: și-a făcut debutul în actorie alături de tatăl ei în filmul Tusk din 2014. Apoi apare în 2016 în filmul The Dancer, care i-a adus o nominalizare la categoria Cea mai promițătoare actriță la Premiile César. În 2019, ea a jucat în producția Netflix The King, iar în 2021, a putut fi văzută alături de Gary Oldman în thrillerul Crisis. Pe lângă actorie, Lily-Rose lucrează și ca model, iar din 2015 este ambasadoarea globală a casei de modă Chanel. Ea a avut o relație cu actorul Timothée Chalamet.

Lily-Rose vorbește la perfecție franceza și engleza. Ea și-a petrecut copilăria atât în Franța cât și în America. Era încă minoră când a luat o decizie radicală, în fața căreia părinții nu au putut obiecta. Fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp a  renunțat la liceu pentru a-și consolida cariera. Ea și-a dorit foarte mult să activeze în industria filmului.

Jack Depp este creativ, dar nu vrea în lumina reflectoarelor

La 20 de ani, fiul lui Johnny Depp, Jack Depp, preferă o viață în afara reflectoarelor. Johnny Depp a declarat anterior că fiul său nu are ambiții de a deveni actor, dar că este foarte creativ. Johnny Depp a declarat pentru Inquirer: „Desenează foarte bine și cântă foarte bine la muzică. Are un bun simț al jocului. În afară de piesele de teatru de la școală și alte chestii, nu-și dorește să fie actor”.

De asemenea, Jack nu are un cont public de socializare și este văzut rar în public. Sora Lily-Rose a postat totuși două fotografii pe Instagram în urmă cu doi ani, de ziua lui, scrie Harpers Bazaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Sursa foto: Instagram