Cleopatra Stratan s-a pus cu burta pe carte. Nu vrea facultate, dar s-a înscris la cursuri

Cleopatra Stratan s-a pus cu burta pe carte. Nu vrea facultate, dar s-a înscris la cursuri
De când l-a cunoscut pe Edward Sanda, viața Cleopatrei Stratan s-a schimbat radical, iar cei doi nu-și văd viața unul fără celălalt.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de o mini vacanță. Tânăra își serbează ziua într-un loc cu totul special.

Cleopatra Stratan s-a pus cu burta pe carte. Nu vrea facultate, dar s-a înscris la cursuri

Este pentru prima dată când Cleo va petrece fără părinți și fratele ei, dar îl are alături pe bărbatul vieții ei. Și pentru că orice dorință a ei, e lege pentru Edward Sanda cei doi se pregătesc să plece la Paris, unde cântăreața își va serba ziua de naștere. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a povestit cum decurge viața de femeie măritată, ce va împlini curând 20 de ani, dar și ce cadou i-au făcut părinții.

„Îmi place foarte mult Parisul, mi-a plăcut foarte mult și mi-am dorit să fiu acolo de ziua mea”

„Urmează să plec la Paris, pentru că mi-am dorit de mult să îmi petrec ziua acolo. O să plec doar eu cu Edy, cu soțul meu. O să stăm câteva zile. Este un mini city break între mai multe treburi. Îmi place foarte mult Parisul, mi-a plăcut foarte mult și mi-am dorit să fiu acolo de ziua mea. A fost dorința mea să plecăm acolo. Deocamdată nu știu de nicio surpriză din partea lui și nu am nicio idee dacă mi-a pregătit.

„Pentru familie sau prieteni aș putea să fac o petrecere restrânsă”

în fiecare an, îmi organizez ziua fix de ziua mea, indiferent de ziua când pică, dar anul acesta alegând să fiu plecată… pentru familie sau pentru prietenii mei de aici apropiați aș putea să mai fac o petrecere super restrânsă și fără mare tam tam, dar nu știu sigur. Mă gândeam poate după ce mă întorc de la Paris. Cumva o să îmi petrec ziua mea departe de familia mea și de prieteni”, a mărturisit artista.

„Când am fost la Chișinău au vrut ei să îmi facă acest cadou dinainte”

Cleopatra e foarte fericită că are o relație extraordinară cu părinții, care i-au făcut deja un dar pe care și l-a dorit de multă vreme, dar și cu socrii, care o iubesc nespus. „Cu părinții mei, dar și cu ai lui Edy ne vedem destul de des. Adică dacă nu reușesc eu să plec la Chișinău, vin ei. Acum că s-a reluat activitatea a început și tatăl meu să aibă concerte prin România și mereu încercăm să găsim o cale și o zi comună în care să ne întâlnim. (…)

Când am fost la Chișinău au vrut ei să îmi facă acest cadou dinainte. Cu părinții lui Edy ne vedem mai des pentru că sunt aici și, fiind mai aproape, ne vedem des. Dar nu pot spune că ne vedem cu mult mai des față de cât mă văd și cu părinții mei. De câteva ori pe lună sigur ne vedem. (…)

Ai mei mi-au luat ceva de îmbrăcat pe care mi-l dorisem eu mult. Cadoul lor pentru mine a fost dragostea pe care mi-au oferit-o, susținerea care contează cel mai mult și tot ceea ce mi-au oferit ei ca părinți și poate chiar și mai mult. Din punctul ăsta de vedere recunoștința mea rămâne eternă pentru ei”, a mai spus vedeta.

„Niște cursuri de management și impresariat artistic amândoi, pentru cunoștințele și dezvoltarea noastră”

Nu o atrage nici o facultate, cel puțin până acum, dar Cleo și soțul ei vor începe cursuri de management și impresariat artistic după ce se vor întoarce de la Paris. „După o să începem niște cursuri și nu o să mai pot să fiu absentă. Niște cursuri de management și impresariat artistic amândoi, pentru cunoștințele și dezvoltarea noastră.

Și în carieră am considerat că ne place și ne trebuie. Este un curs pe care trebuie să îl executăm fizic și de aceea am ales să plecăm în perioada asta”, s-a destăinuit frumoasa cântăreață.

Sursă foto: instagram