Codin Maticiuc s-a transformat în tătic cu acte-n regulă. A lăsat în urmă de mult nopțile nedormite din motive de chefuri și domnișoare. Acum e cuminte „la casa lui”. Și, sincer cum e, mărturisește că mai vrea copii.

De mai bine de un an, Codin Maticiuc a renunţat la statutul de lover-boy. „Minunea” s-a întâmplat după ce frumoasa lui iubită, Ana Pandeli, i-a dăruit-o pe Smaranda, în primăvara lui 2019. Cel mai șmecher milionar din România este îndrăgostit până peste cap de fetița sa. Nici nu are cum altfel, puștoaica îi seamănă leit.

Când i s-a născut fetița, Codin i-a spus ceva: „Nu-ţi face griji, sunt aici. Sunt aici de mult. Te aşteptam”. Acum mărturisește ce își dorește: „Îmi doresc ca fata mea sa mă transforme într-o bună zi din Codin în „tatăl Smarandei”. Eu nu m-am schimbat atât de mult”.

Un an și câteva luni de statut de tătic l-a schimbat definitiv pe Codin, iar prioritățile lui în viață sunt altele. Tânărul se gândește foarte serios să își mărească familia. „Ne dorim și alți copii. Mult. Ne dorim să și infiem”, a declarat Codin pentru ciao.ro.

”Nu cred deloc în căsătorie

Cât despre planurile de căsătorie cu mama fetiței sale, la fel ca și în cazul altui artist celebru, Dan Bitman, Codin Maticiuc spune că nu le ia în calcul. Celebrul milionar nu are de gând să își pună pirostriile. El susține că iubirea nu stă într-un act și, alte exemple din viața publică confirmă că are dreptate.

”Nu cred deloc în căsătorie. Nu numai ca nu contează dar aruncă o presiune negativă asupra relației. Vreau să mă trezesc în fiecare zi și sa simt că e opțiunea mea sa rămân în relația în care ma aflu. Nu am cerut-o în căsătorie. Și probabil nici ea nu ar accepta”, a mai spus Codin, pentru sursa citată. Cei doi mai au un băiat, e copilul iubitei lui Codin, dintr-o relație anterioară.

Sursa foto: Instagram

Sava Negrean Brudașcu, Daniela Gyorfy și Anca Sigartău, în emisiunea lui Fuego de pe TVR 2

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri