Confesiunile Mădălinei Ghenea: când a ieșit ultima dată la o întâlnire romantică – Exclusiv

Confesiunile Mădălinei Ghenea: când a ieșit ultima dată la o întâlnire romantică – Exclusiv
Frumoasa actriță româncă Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femeie din lume. Aceasta impresionează de fiecare dată prin felul în care arată dar și prin modul direct în care ține legătura cu fanii săi.

La cei 35 de ani ai săi, Mădălina Ghenea este o actriță și un model de succes, dar în primul rând se consideră o femeie realizată, având în vedere faptul că este mamă. Mădălina Ghenea este o mamă singură, ea crescându-și fiica cu ajutorul bunicii acesteia, mama sa. Toate trei trăiesc la Milano, într-un apartament superb, pe care Mădălina și-l achită singură.

Charlotte, fiica Mădălinei, a venit pe lume în urma relației mamei sale cu antreprenorul Matei Stratan. Povestea de dragoste a durat trei ani. La scurt timp după naștere, Mădălina a decis să se separe de bărbatul care i-a schimbat statutul. Și s-a mutat, cu mama sa și fiica sa, la Milano. În capitala modei, frumoasa româncă are cele mai multe contracte.

Când a ieșit ultima dată la o întâlnire Mădălina Ghenea

Până la relația cu Stratan, Mădălina Ghenea a bifat legături cu unii dintre cei mai râvniți bărbați de pe planetă. Printre aceștia, actorul Gerard Butler, sau miliardarul Leonardo Maria Del Vecchio, fiul fondatorului grupului Luxottica. Vedeta s-a mai iubit, în trecut, și cu Philip Plein.

Foarte atentă la legătură cu fanii ei, superba Mădălina Ghenea le răspunde la întrebări, ori de câte ori se simte suficient de relaxată să o facă. Serile trecute i-a avut o astfel de sesiune, iar întrebările nu au fost dintre cele mai comode. Cineva o întrebat-o pe Mădălina Ghenea când ai ieșit ultima dată la o întâlnire. Adică la o întâlnire de amor, cu un bărbat. Sinceră cum este de fiecare dată, Mădălina Ghenea a recunoscut că nici măcar nu își poate aduce aminte când s-a întâmplat acest lucru. Au trecut ani mulți de când s-a făcut sat exclusiv pe creșterea fiicei sale și pe carieră, astfel că bărbații și relațiile amoroase nu și-au făcut loc în viața ei.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre