Copiii Clejanilor s-au luat la întrebări. O să vedeți ce a ieșit!

Copiii Clejanilor s-au luat la întrebări. O să vedeți ce a ieșit!
Margherita și Fulgy sunt pe drumul cel bun. Se pare că celor doi copii ai Clejanilor le-a venit mintea la cap și s-au pus pe făcut bani.

Sunt alături unul de celălalt în cele mai grele momente și se iubesc necondiționat. Ce pun la cale acum Margherita și Fulgy.

Copiii Clejanilor s-au luat la întrebări. O să vedeți ce a ieșit!

Viorica și Ioniță de la Clejani pot răsufla ușurați. După ce au trecut prin probleme mari cu cei doi copii, se pare că acum lucrurile s-au liniștit. Marga și Fulgy sunt mai tot timpul împreună și recent au ieșit la un restaurant de fițe, unde tânărului i-a venit în cap o idee genială.

El a pus-o pe sora sa să accepte câteva provocări de-ale fanilor. Drept urmare, Marga a răspuns cu da și nu la câteva întrebări pe care nu le știa. Întrebările au fost alese bineînțeles de Fulgy, cei doi s-au distrat pe cinste, iar fiul Clejanilor a urcat totul pe contul de socializare.

Fulgy i-a călcat pe urme Margheritei

Recent, Fulgy a declarat că s-a făcut băiat de casă și le-a spus prietenilor săi din online ce are de gând să facă în viitor. Printre altele, acesta a postat și o fotografie în care poartă un tricou inscripţionat cu sigla „Don Moft”. Mai mult, acesta a anunța că va scoate prima sa colecție, care poartă denumirea de Colecția Moft.

„Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită”

„Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare în parc, vineri la fel. Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…”, a mărturisit Fulgy, potrivit Fanatik.

Sursă foto: instagram, spynews