Copiii i-au făcut un duș rece lui Reghecampf. „Să-l crească măcar pe el că pe noi nu ne mai cunoaște”

Copiii i-au făcut un duș rece lui Reghecampf. „Să-l crească măcar pe el că pe noi nu ne mai cunoaște”
Pe cât de fericit e Laurențiu Reghecampf de venirea pe lume a celui de-al treilea moștenitor, pe atât de duri au fost ceilalți copii cu el.

Copiii lui Laurențiu Reghecampf n-au empatizat deloc cu bucuria tatălui său, pricinuită de nașterea micuțului Liam.

Copiii i-au făcut un duș rece lui Reghecampf. „Să-l crească măcar pe el că pe noi nu ne mai cunoaște”

Laurențiu Reghecampf e în culmea fericirii pentru că a devenit pentru a treia oară tată și a împărtășit cu toată lumea bucuria lui. El a dat vestea cea mare pe 19 mai, la prima oră a dimineții. „Astăzi dimineaţă s-a născut Liam, frăţiorul vostru. Vă iubeşte tata!”, a scris el pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de ceilalți copii. Printre cei care au reacționat imediat a fost fiul său cel mare, Luca: „Bine ai venit în familie!-Welcome to the family!”, a scris el pe Instagram.

Ce a spus Bebeto

Desigur, toată lumea așteapta să vadă și comentariile lui Bebeto, fiul său din căsătoria cu Anamaria Prodan, dar și a fetelor pe care le-a crescut alături de fosta sa soție.

 

Aceștia însă au dat de pământ cu tatăl lor, comentariile fiind extrem de tăioase. „Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște.

Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr. Nici Sarah Dumitrescu n-a rezistat să nu-i spună lui Reghecampf tot ce are pe suflet: „Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“.

Anamaria Prodan i-a dorit să-l întreacă pe Borcea

Cea mai așteptată a fost reacția Anamariei Prodan. Aceasta i-a urat toate cele bune micuțului și a afirmat că speră ca Reghe să-l întreacă pe Borcea, care a reușit performanța de a face nouă copii cu patru femei. „Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte.“, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Click.

Sursă foto: click