Greu de crezut, dar adevărat! Cum gătesc copiii lui Kim Kardashian cocoțați pe aragaz

Greu de crezut, dar adevărat! Cum gătesc copiii lui Kim Kardashian cocoțați pe aragaz
Kim Kardashian a distribuit un videoclip în care copiii ei fug prin bucătărie. Vedeta a filmat haosul de acasă în timp ce se îngrijea de cei patru copii ai săi: North (în vârstă de 7 ani), Saint (în vârstă de 5 ani), Chicago (în vârstă de 3 ani) și Psalm (în vârstă de 2 ani).

 Copiii lui Kim Kardashian gătesc. Psalm, fiul cel mic al lui Kim, a fost legat de scaunul său de bebeluș. Cei trei frați ai săi fugeau prin bucătărie cu vărul lor Dream. Cei mici încercau să își gătească propria cină.

Fiica cea mare a lui Kim Kardashian gătea cina

Copiii lui Kim Kardashian gătesc. Dream, care este fiica lui Rob Kardashian, și Chicago au fost filmate în timp ce erau așezate pe blatul bucătăriei, lângă o oală cu apă clocotită pe aragazul aprins. Kim a intrat în cameră spunând: „Hei bucătarul North. Nu poți fi lângă foc, OK?”.

Tinerii au continuat să stea lângă plita încinsă în timp ce Kim a întrebat-o pe North ce gătește acolo. Vedeta a spus: „Ce face bucătarul Northy? Îmi puteți explica această delicioasă masă?”.

North se juca cu butonul de gaz de la aragaz, în timp ce Kim a luat un pachet gol de tăiței instant, care fusese lăsat pe tejghea. Apoi a ridicat capacul de pe oală pentru a arăta tăițeii, spunând: „O, asta pare delicios”.

Saint stătea de cealaltă parte a blatului de bucătărie. El se juca cu scaunul înalt al fratelui său mai mic, Psalm. Vedeta Keeping Up With The Kardashian a continuat să filmeze în timp ce spunea: „Ești atât de drăguț cu fratele tău. Cine sunt băieții mei preferați?”.

Familia Kardashian-West

Într-un interviu postat pe site-ul ei KimKardashianWest.com, Kim a explicat: „Gusturile noastre pentru decorarea casei tind să fie minimaliste și moderne, dar camera de joacă pentru copii este singura cameră din casă unde i-am lăsat să fugă. Acolo se află toate marcajele, vopselele și culorile. După ce se joacă acolo, nu mai au nicio dorință să ducă un pix pe mobilierul nostru alb”.

Se zvonește că Kim Kardashian și Kanye West ar fi la un pas de divorț. Rapperul nu a fost văzut nicăieri în videoclipurile soției sale și se crede că trăiește în Wyoming, în timp ce restul familiei a rămas în Los Angeles. Cuplul nu a abordat încă zvonurile în mod public.

Victoria Beckham are o siluetă de invidiat! Fotografia care i-a uimit pe fani