Coronavirusul s-a reîntors. Lucian Mândruță e prima victimă

Coronavirusul s-a reîntors. Lucian Mândruță e prima victimă
Momente cumplite pentru jurnalistul Lucian Mândruță care a fost infectat cu coronavirus. Vedeta se află într-o stare gravă.

Când speram că putem răsufla ușurați, coronavirusul își face din nou de cap. Lucian Mândruță a ajuns la spital.

Coronavirusul s-a reîntors. Lucian Mândruță e prima victimă

De când măsurile s-au relaxat, toată lumea spera că nemilosul coronavirus a fost învins. Din păcate, nu e deloc așa, iar cazurile încep din nou să crească. Unul dintre cei care au mari probleme acum e Lucian Mândruță, care a ajuns de urgență la spital. El și-a anunțat fanii că a fost infectat și, din nefericire, stările cu cumplite prin care trece nu se potolesc.

„Doare capul de nu pot să țin ochii deschiși”

„Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău. Vă mai țin la curent. Mulțumesc tuturor de gândurile bune. Din păcate nu pot răspunde la fiecare mesaj, doare capul de nu pot să țin ochii deschiși! Dar au grija de mine la Marius Nasta. Avantajul de a face covid ultimul: suntem doar doi pacienți…”, a scris Lucian Mândruță, în mediul online.

Boala s-a manifestat rapid și violent

După ce a ajuns la spital, Lucian Mândruță a fost imediat luat de medici, dar externat după câteva ore și trimis acasă cu tratament. El le-a spus fanilor că nu s-a așteptat niciodată ca boala să se manifeste atât de violent și rapid. „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca o boală să vină peste mine așa ca asta, ca un buldozer. Ieri la prânz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am făcut emisiunea… și pe la finalul ei am rămas fără voce. Așa, dintr-o dată.

Am dat cu tantum verde și-am zis că trece. Și peste noapte, bum! Febra, durere de cap cumplită (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacâmul. Am ajuns la spitalul Marius Nasta până la urmă, azi după-amiază, unde am stat până acum o jumătate de ora, căci nu mai puteam de durere.

Acolo perfuzii, analize… În fine, vestea buna e că plămânul e nu afectat. Vestea proastă e ca va dura ceva. Am plecat acasă cu tratament și sfatul să nu am așteptări prea mari, că durerea de cap va trece greu. Am reușit totuși să mă concentrez la textul asta, ajuns înapoi acasă. Și să vă mulțumesc din nou pentru grija. M-a mișcat tare. Și da, mai merita purtata masca un pic în aglomerație.”, a mai spus Lucian Mândruță.

Sursă foto: instagram