CRBL o vrea pe cea mai frumoasă femeie din România. A recunoscut totul în direct

CRBL o vrea pe cea mai frumoasă femeie din România. A recunoscut totul în direct
De când s-a întors din Republica Dominicană, CRBL e tot mai prezent în diverse emisiuni și face dezvăluiri tot mai multe.

E una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, invidiat pentru căsnicia reușită pe care o are. Și, totuși, lui CRBL îi place mult o vedetă.

CRBL o vrea pe cea mai frumoasă femeie din România. A recunoscut totul în direct

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL n-a putut sta nepăsător în fața sosurilor iuți și a vorbit despre femeia pe care ar luat-o de soție, dacă nu ar fi căsătorit. E vorba de frumoasa Antonia. Pentru că e prieten de ani buni cu Alex Velea, cântărețul și-a cerut scuze în fața acestuia pentru declarațiile făcute.

„Obligativitatea e problema. Antonia. Nu, mă, Alex, nu te supăra. Eu am zis asta că aș vrea să văd cum e cu Antonia 24 de ore, cum gătește, cum face curat”, a mărturisit CRBL.

CRBL i-a catalogat pe foștii colegi de la Survivor

Pe de altă parte, el a pomenit și de Oase, cu care a fost prieten timp de 15 ani, amintind de cele mai mari defecte ale acestuia: „Leneș, toată lumea știe, mimează bunăstarea, sete de cine mi-s”.

Cât privește foștii colegi de la Survivor, chiar dacă a avut divergențe cu Andreea Tonciu, el crede despre ea că este o persoană cu suflet bun.  „Gură mare, om bun, nepregătită”, a fost descrisă Andreea Tonciu. Despre TJ Miles, CRBL susține că nu are nici un fel de talent, dar nu-i poate contesta meritele.

Vrea să se întoarcă în România

După ani buni de Spania, artistul și soția sa sunt de părere că trebuie să pună stop plimbării între România și minunata țară unde locuiesc acum și să se reîntoarcă acasă. „Acum iar avem gândul de întoarcere. Nu ne mai putem juca așa, pentru că Alessia are 12 ani, nu ne mai putem juca. Dacă ne întoarcem aici, cam aici ar trebuie să rămânem.

Cel puțin o perioadă lungă, până la pensie. Încă ne gândim, avem discuții și analizăm, avem teamă, pentru că nu știm care e decizia corectă. (…) Peste o lună cred că suntem în Spania să terminăm școala, mai ales până în iunie. Apoi nu știu să răspund. E o întrebare atât de grea. Nu știu”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: instagram