Viața bate filmul. CRBL, momente amuzante la moartea tatălui său

Viața bate filmul. CRBL, momente amuzante la moartea tatălui său
Sunt 13 ani de când tatăl lui CRBL a plecat în lumea drepților, dar vedeta nu poate uita niciodată acele momente.

Este iubit datorită talentului său, dar și pentru că mereu a fost transparent cu cei din jurul său.

Viața bate filmul. CRBL, momente amuzante la moartea tatălui său

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, simpaticul CRBL a vorbit despre lucruri mai puțin știute din viața sa. Vedeta și-a pus sufletul pe tavă și a mărturisit ce s-a întâmplat cu 13 ani în urmă, când tatăl său a plecat la cele veșnice. Deși momentul a fost extrem de greu pentru toată lumea, artistul a avut parte și de un episod tragi-comic și a început să râdă cu lacrimi. Totul s-a întâmplat atunci când a fost cu fratele său să aleagă coșciugul, iar fratele său a fost obligat să-l… probeze.

Râdeam cu lacrimi în acel magazin de coșciuge și râdea și vânzătorul

”Am rămas eu cu Dragoș să-l ducem pe tata la Pitești. Trebuia să mă duc cu fratele meu să alegem coșciugul, erau de la ieftine până la scumpe, nu știam ce să facem, nu știam. Îi spuneam că tata e mai corpolent, frate-miu a intrat în el probând coșciugul ăla, a intrat în el și am izbucnit într-un râs extrem, cu lacrimi.

Râdeam cu lacrimi în acel magazin de coșciuge și râdea și vânzătorul în momentul ăla, acolo am realizat prezentul”, a spus CRBL.

Faptul că tatăl său a murit de cancer pulmonar, nu l-a împiedicat pe CRBL să se apuce de fumat la scurt timp după moartea acestuia.

Vrea să se reîntoarcă în România

De șapte ani, artistul alături de soție și copii locuiesc în Spania, însă s-au gândit să se reîntoarcă definitiv acasă. „Acum iar avem gândul de întoarcere. Nu ne mai putem juca așa, pentru că Alessia are 12 ani, nu ne mai putem juca. Dacă ne întoarcem aici, cam aici ar trebuie să rămânem.

Cel puțin o perioadă lungă, până la pensie. Încă ne gândim, avem discuții și analizăm, avem teamă, pentru că nu știm care e decizia corectă. (…) Peste o lună cred că suntem în Spania să terminăm școala, mai ales până în iunie. Apoi nu știu să răspund. E o întrebare atât de grea. Nu știu”, s-a destăinuit cântărețul.

Sursă foto: instagram