Credeați că e perfectă? Andra are un complex imens, se luptă zilnic cu el

Credeați că e perfectă? Andra are un complex imens, se luptă zilnic cu el
Când vrem să nominalizăm una din cele mai autentice vedete de la noi, Andra e primul nume care ne vine în minte. Fără extravaganțe, naturală, mamă și soție iubitoare.

Aparent e perfectă, dar, în realitate, Andra are un complex imens și se luptă zilnic cu el. Ea ar spune că e un „defect”. E așa de dedicată ascunderii lui încât puțini știu de existența lui, nimeni nu i l-a văzut.  Nimeni, evident, în afară de Măruță. Care o iubește cu tot cu „defecțiunea” care, cum spune Andra, există pe ea, și nu poate să o elimine, real, definitiv.

Întrebat într-un interviu VIVA! cu ce e diferită Andra acum față de cum era cu zece ani în urmă, Cătălin Măruță a răspuns: „Este mai frumoasă, mai înțeleaptă, mai bună, nu știu cum reușește. Timpul trece în favoarea ei”.

Complexul Andrei trece prin oglindă

Totul începe în momentul în care Andra se uită în oglindă. E ceva ce nu suportă la chipul ei. Prin urmare, corectează cu machiaj. De aceea nimeni nu a văzut acest lucru niciodată. Într-un interviu mai vechi, Andra Măruță a povestit despre stilul ei de îmbrăcăminte, linia ei stilistică și noul look pe care l-a abordat. Totodată, îndrăgita cântăreață a făcut și o mărturisire neașteptată.

 

Întrebată dacă are vreun complex în ceea ce privește aspectul ei fizic, soția lui Cătălin Măruță a răspuns afirmativ. Vedeta a dezvăluit o caracteristică pe care nimeni nu a știut-o. „Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu”, a recunoscut celebra cântăreață.

Andra a mai spus că se luptă cu pistruii ei apelând la mult fond de ten, pudre, iluminatoare și alte artificii de make-up pe care, în timp, le-a învățat de la profesioniștii cu care a lucrat pentru aparițiile pe scenă, în reviste sau la televiziune. „Mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am. I-am acoperit cu tot felul de chestii, ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic (…)”, a dezvăluit secretul Andra, anul trecut.

Recomandarile noastre