Cristian Boureanu, primele declarații după ce poliția i-a luat permisul. „M-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea…”

Cristian Boureanu, primele declarații după ce poliția i-a luat permisul. „M-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea…”
La puțin timp de când a fost oprit de poliție și a rămas fără permis pentru cinci luni, Cristian Boureanu a spus tot ce are pe suflet.

Fostul deputat susține că nici nu se pune problema ca el să se fi urcat băut la volan. În plus ține post și probabil că i-a ieșit alcoolemia pentru că a fost la o zi de naștere.

Cristian Boureanu, mai sigur pe el ca niciodată, a mărturisit că nu s-ar fi urcat niciodată la volan dacă ar fi pus în gura lui chiar și două degete de vin. Când gustă alcool, el spune că imediat cheamă un taxi, fiind un client fidel.

„Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Insitutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16:30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan.

„Am fost oprit pentru alt motiv”

Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic.

Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie.”, a declarat Cristian Boureanu pentru Antena Stars.

„Polițiștii au fost foarte ok”

Mai mult, fostul politician susține că el a cerut să meargă la spital pentru a i se recolteze probe biologice și speră să iasă 0.0. „Ca dovadă că nu am băut, m-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea, şi am mers la spital, unde mi s-au recoltat probe biologice. Sper să iasă 0.0.

Mi s-a spus că este foarte posibil la 0.11 să iasă 0.0. Nu eram inconştient, dacă ştiam că am băut, să mai pierd încă două ore să mă duc până la Sinaia, la spital, ca să îmi colecteze probe biologice. Se întâmplă, nu am făcut nimic grav. Asta este. Poliţiştii au fost foarte ok. Viaţa merge mai departe”, a mai spus Boureanu.

Recomandarile noastre