Cristian Diaconescu este politician de 30 de ani și le-a încercat ”pe toate”. A fost diplomat, ministru în trei guverne, senator, consilierul președintelui. Iată că acum ocupă prima poziție pe lista de senatori din București, din partea PMP. Însă, politicianul are un alt motiv de bucurie, mult mai mare. Este bunic și tocmai și-a botezat nepoțelul.

Cristian Diaconescu, un bunic fericit. Poze de colecție

Cristian Diaconescu (61 de ani) este căsătorit cu Mariana Diaconescu. Are un copil, pe Cora Alexandra, care este absolventă la Drept si SNSPA. La începutul acestui an, fiica sa l-a făcut bunic, iar băiețelul dolofan a fost botezat de curând.

Fericit, bunicul Cristian Diaconescu a postat o fotografie în care radiază de bucurie.

La fel de fericit era și când s-a născut fetița lui, Cora Alexandra.

Nominalizată în top “200 cele mai puternice femei din business” și “Woman in Power”, Mariana Diaconescu, soția lui Cristian Diaconescu are un CV impresionant.

 

Economist de profesie și cu un doctorat în economie, Mariana Diaconescu a lucrat în cei 20 de ani de carieră în cele mai puternice instituții financiare, precum BNR, Eximbank și compania de asigurări Asirom.

”Eu și soțul meu am fost colegi de liceu, am stat în aceeași bancă, suntem căsătoriți de peste 27 de ani, avem o fiică minunată și  nimic, dar absolut nimic din tot ce se poate întâmpla unui om cum este soțul meu, nu va rupe relația minunată pe care o avem de o viață“, a spus Mariana Diaconescu, în urmă cu șase ani.


Vreți rochițe ca ale soției președintelui Iohannis? Nu costă prea mult

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri