Cristian Popescu Piedone e distrus în spatele gratiilor. „Îmi duc Crucea, așa cum mi-a fost hărăzit”

Cristian Popescu Piedone e distrus în spatele gratiilor. „Îmi duc Crucea, așa cum mi-a fost hărăzit”
Spune că nu a greșit cu nimic, dar soarta i-a fost potrivnică. Cristian Popescu Piedone suferă enorm de când a fost închis.

Cristian Popescu Piedone a stat două luni la Penitenciarul Rahova, dar acum a fost mutat la Penitenciarul Jilava. Fostul primar al sectorului 5 încearcă să reziste.

Cristian Popescu Piedone e distrus în spatele gratiilor. „Îmi duc Crucea, așa cum mi-a fost hărăzit”

Au trecut două luni de când fostul primar al sectorului 5 își duce zilele într-o celulă. Cristian Popescu Piedone suferă cumplit și încearcă pe toate căile să dovedească că e nevinovat. Și pentru că în închisoare timpul trece foarte greu, el scrie tot timpul mesaje și îi roagă pe cei care îl iubesc să-i scrie, la rândul lor.

„Dar s-a întâmplat să țin umbrela atunci când a plouat cu năpasta! Și drumul vieții mele s-a umplut cu amar”

„Două luni topite din viață. Două luni de rugăciuni. Două luni de amar. Două luni de lacrimi văzute și nevăzute. Două luni fără sotie, fără copii, fără nepoți, fără prieteni. Două luni de dor. Două luni, nevinovat, între pereții ăștia de beton. Oamenii mei dragi, îmi este dor de voi. Am muncit mult în viață, ca să-mi croiesc drum bun.

Și l-am avut! Dar s-a întâmplat să țin umbrela atunci când a plouat cu năpasta! Și drumul vieții mele s-a umplut cu amar. Acum… s-a dus și munca, s-a dus și drumul. Îmi duc Crucea, așa cum mi-a fost hărăzit, și o să lupt în continuare. Vă rog să-mi scrieți, așadar, la adresa următoare: Penitenciarul Jilava, Str. Sabarului, Nr. 1. Să aveți bucurii în case, oameni buni! Cu dragoste și cu respect, Piedone, nevinovat”, a fost utimul mesaj al lui Piedone, transmis pe, 12 iulie. Cristian Popescu Piedone.

Primul mesaj după ce a fost arestat

La puțin timp după ce a fost arestat pe aeroport în timp ce se pregătea să iasă din țară, Piedone a dat și un prim mesaj pe contul de socializare, care i-a bulversat pe toți. „Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc.

Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!I-ați făcut proști când m-au ales!

Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Sursă foto: facebook