Cristina Ciobănașu nu își mai poate stăpâni lacrimile. „Ne-am enervat și am venit acasă”

Cristina Ciobănașu nu își mai poate stăpâni lacrimile. „Ne-am enervat și am venit acasă”
Cristian Ciobănașu și Vlad Gherman, cei doi actori din serialul Adela, au șocat showbizul cu anunțul separării lor, în urmă cu câteva luni. De atunci țin însă să arate că au rămas prieteni, deși, după cum e evident, bărbatul e cel care trece cel mai greu peste despărțire.

Dar acum Cristina Ciobănașu nu își mai poate stăpâni lacrimile.  Vedeta a decis să împărtășească cu fanii ei momentele prin care trece. S-a întâmplat în urmă cu câteva ore. „Ne-am enervat și am venit acasă”, a mărturisit frumoasa actriță, într-un Insta Story. Totul are legătură cu o persoană extrem de importantă în viața ei.

De ce Cristina Ciobănașu nu își mai poate stăpâni lacrimile

„Ne-am enervat și am venit acasă. S-a întors mama, în sfârșit, în țară, după un an și nouă luni în care n-am văzut-o. A venit acasă. (…) După 1 an și 9 luni, în sfârșit, ne-am strâns în brațe”, a transmis Cristina Ciobănașu pe Instagram. Cristina Ciobănașu și cea mai importantă femeie din viața ei, mama sa, au avut parte de o revedere extrem de emoționantă. Mama actriței  s-a întors în sfârșit în România, după mai mulți ani petrecuți în străinătate. Au plâns la bucuria revederii.

 Cristina Ciobănașu nu își mai poate stăpâni lacrimile. „Ne-am enervat și am venit acasă”

Întoarsă în casa natală, Cristina Ciobănașu a decis să aibă sărbători ca în copilărie. Cot la cot cu mama ei dragă, vedeta s-a apucat de gătit, ca pe vremuri. Ea își ajuta mama de mică la treburile din bucătărie. Și la fel o face și acum. Ieri, cele două au început deja prepararea cozonacilor pentru Paști.

Mesaj pentru Vlad Gherman: „Nu m-ai pierdut”

Revederea cu mama are loc la numai  câteva zile după ce vedeta a avut un șoc din partea fostului iubit. Vlad Gherman s-a apucat să cânte și a scos un videoclip. Titlul piesei e grăitor: Până să te pierd.

El vorbește despre dragoste și dă de înțeles cât de mult își dorește să formeze din nou un cuplu cu Cristina. „Nu m-ai pierdut”, i-a replicat aceasta, Actrița din Adela s-a văzut nevoită să aibă ceva de spus în legătură cu piesa lansată de fostul ei iubit.

„Sunt mândră de tine! Nu m-ai pierdut, îți sunt în continuare alături. Noi vom fi mereu cei mai buni prieteni! Pariul nostru s-a transformat și depinde doar de noi să îl câștigăm. Știi bine că sunt aici oricând ai nevoie de mine. Iar piesa e superbă!”, a scris Cristian Ciobănașu pe Instagram, unde a și distribuit un link la melodia lui Vlad Gherman.

Sursa foto: Instagram

Comoara de sub podea. A găsit teancuri de bani