Cristina Cioran și-a creștinat fetița. Micuța și tăticul au purtat aceeași culoare

Cristina Cioran și-a creștinat fetița. Micuța și tăticul au purtat aceeași culoare
Cristina Cioran e cea mai fericită mămică, pentru că Ema a intrat în rândul creștinilor. Iată cum a fost petrecerea!

După o perioadă deloc plăcută, Cristina Cioran a răsuflat ușurată. Problemele s-au dus și s-a bucurat că micuța ei a fost botezată.

Cristina Cioran și-a creștinat fetița. Micuța și tăticul au purtat aceeași culoare

Toată lumea prezentă a apreciat ținuta fetiței, care a arătat ca o prințesă, în rochița fucsia. Nici tăticul nu a fost mai prejos, el purtând un tricou în aceeași nuanță. Și tot fucsia au fost și pantofii blondei, care a optat pentru o rochie lungă în nuanțe de corai. La petrecere însă, toată lumea și-a schimbat ținutele.

Printre vedetele care s-au bucurat enorm de moment a fost și Simona Pătruleasca, care o adoră pe Ema și n-a putut să reziste să nu facă multe fotografii cu micuța.

 

Micuța a avut trei rânduri de nași

Așa cum a anunțat cu ceva timp în urmă, micuța s-a bucurat de trei rânduri de nași, prieteni apropiați ai cuplului. „Va avea trei cupluri de nași. Sunt prieteni foarte apropiați și și-au dorit foarte mult să împărtășească acest moment cu noi, așadar Ema va avea mai mulți nași, iar ea își va alege de cine va fi mai apropiată. Nu sunt cupluri căsătorite’’, spunea Cristina în trecut.

Nu vrea să îmbrace rochia de mireasă

Deși toată lumea se așteaptă să o vadă pe Cristina cât mai repede în fața altarului, vedeta spune că nu se vede îmbrăcată în rochie de mireasă. „Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte.

Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”, a povestit Cristina Cioran. Ea a recunoscut însă că iubitul a cerut-o în căsătorie de câteva ori, iar ea a spus da.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre