Cu ce se ocupa Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021. Italianul a fost antrenat de Loredana Groza

Cu ce se ocupa Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021. Italianul a fost antrenat de Loredana Groza
Italianul Nick Casciaro a câștigat  a zecea ediție a show-ului X Factor.  Marea finală din 2021 a avut loc joi seară, 23 decembrie 2021.

După ce i-a gătit antrenoarei sale pase carbonara  și după ce a învățat de la ea cum se învârte mămăliga, Nick Casciaro a cules toți laurii.  Marea finală X Factor, sezonul 10, a avut loc la Antena 1 pe 23 decembrie, de la ora 22.15. Ultima ediție a emisiunii de voci de la Antena 1 a fost cu adevărat memorabilă, în finală  ajungând doar 4 concurenți/ grup din fiecare categorie de vârstă.

Câți bani a câștigat Nick Casciaro

Concurentul Loredanei Groza a avut trei momente excepționale în finala emisiunii.  El a dovedit că e plin de talent și a impresionat juriul și publicul.

În marea finală X Factor, Nick Casciaro și Loredana Groza au interpretat împreună piesa „The Time of My Life” și au pus în scenă celebra coregrafie din pelicula Dirty Dancing.

„A fost cel mai dulce moment. N-ai cum să nu te topești. A fost primul moment în care un jurat și un concurent au dansat. Asta nu s-a mai întâmplat la X Factor, nu-mi amintesc”, a exclamat Delia. Italianul de 31 de ani care a făcut parte din echipa Loredanei Groza a primit cele mai multe voturi din partea publicului, și astfel s-a ales cu cei 50.000 de euro puși în joc.

Nick Casciaro, un abomnat al concursurilor de talente muzicate

Nick Casciaro este născut în Bolzano, Italia, iar pe 4 ianuarie va împlini 32 de ani. Cu toții l-am admirat nu numai pentru talent, dar și pentru corpul frumos sculptat. Ei bine, nu din muzică i-au crescut mușchii. Ba mai mult, avea și plete.  Nick Casciaro a fost, toată viața lui, e un abonat al emisiunilor muzicale concurs. La 23 de ani a participat la Italia’s Got Talent.

Pe atunci avea plete și își câștiga banii din ocupația de profesor de windsurfing. Întotdeauna s-a considerat un băiat puternic, cu spirit de sacrificiu și spirit de echipă. Mai spunea, atunci, că nu suportă bătăușii și nici pe cei care maltratează animalele. Visul lui: să poată umple într-o zi stadioanele datorită carierei sale de muzician.

X Factor 2021 la final

Anul acesta, jurații Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei au votat, selectat și eliminat mai mulți concurenți de-a lungul sezonului 10. Delia a avut grupurile, iar în etapa duelurilor a ajuns cu Jazzy Jo Experience și Omajii. Pentru că nu a vrut să renunțe la niciunul, jurata a decis să combine cele două grupuri. Astfel, în finală a mers cu Jomajii.

Loredana a avut concurenții cu vârste de peste 24 de ani, iar în etapa duelurilor a continuat cu Ștefan J. Doyle și Nick Casciaro. În finală a mers cu italianul Nick Casciaro.

Ștefan Bănică a antrenat băieții sub 24 de ani, în etapa duelurilor ajungând cu Ionuț Hanțig și Andrei Duțu. Solistul l-a ales pe Duțu pentru finală.