Cum a ajuns fiica cea mare a Anamariei Prodan să se uite de sus la tatăl ei vitreg. L-a pus la punct pe Reghe

Cum a ajuns fiica cea mare a Anamariei Prodan să se uite de sus la tatăl ei vitreg. L-a pus la punct pe Reghe
Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca Dumitrescu - Prodan, a ajuns cel mai tânăr conducător de club din Liga 1. Ea conduce Academica Clinceni, unde mama ei a decis să investească pentru a-și ajuta fata să salveze echipa.

Impresara va ajuta clubul fiicei sale pentru restul sezonului, însă fără să apară în acte ca oficial al acestuia. dar în acte nu va figura drept oficial al clubului. Anamaria aplică aceeași strategie de care s-a folosit și în cazul clubului de Liga 1 Hermannstadt, unde a fost acționară  vremelnic și unde tot fiica ei era în față și în acte. Fiica ei  trecută în acte pentru că Anamaria Prodan nu poate fi oficial în conducerea unui club, fiind și agent de jucători.

Rebecca vrea să salveze echipa din Clinceni

Tânăra de 23 de ani a transmis că formația din Clinceni trebuie salvată de la retrogradare în actuala stagiune, iar strategia i-o dă chiar mama ei, Anamaria Prodan. „Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect. E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a spus Rebecca Dumitrescu- Prodan, potrivit Transfery.

Rebecca se uită de sus la tatăl ei vitreg

Rebecca Dumitrescu- Prodan l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf. Tânăra a adus în discuție și meciul cu Universitatea Craiova, echipă antrenată de tatăl ei vitreg, Laurențiu Reghecampf, care este în divorț de mama sa. Se anunță un meci între cele două echipe peste două săptămâni. Aceasta va fi prima confruntare directă între un club în a cărui conducere este Rebecca Dumitrescu și o echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf.

„Când voi juca împotriva lui? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”, a transmis Rebecca Dumitrescu- Prodan.

Sursa foto: Instagram