OK, nu vrea să îl taie în felii, precum ar putea cu vreo sabie din Războiul Stelelor, ci să își îndepărteze ultimul tatuaj. Și l-a făcut vineri, și spune despre el că „face parte din greșelile tinereții!”

Bianca Drăgușanu pare să fi luat, de data aceasta, o decizie definitivă în privința despărțirii de omul de afaceri din Mediaș, Alex Bodi. Blondina a decis să se separe de el, să facă dezvăluiri complete și să scape până și de tatuajul pe care și l-a făcut recent, pentru a elimina orice amintire a fostului iubit.

Deducem astfel că telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi mai are până să își consume ultimul episod. Încă din start cei doi au avut o relație tumultuoasă, presărată cu împăcări și despărțiri, o căsătorie și un divorț, urmat de o reînnodare a relației.

„Vreau să-mi repar greșeala făcută. (…) Din capitolul greșelile tinereții… în tinerețea mea de vinerea trecută, acest tatuaj îl regret săptămâna asta și insist să-l scot, pentru că face parte din greșelile tinerii. Unde îmi scot tatuajul? Vreau să-mi repar greșeala făcută”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Insta Story.

Nu o să vă vină să credeți, însă, în ce context făcea diva aceste mărturisiri publice. Ei bine, ea le transmitea  fanilor povestea cu tatuajul în timp ce era dezbrăcată și se trata de celulită pe coapse și fese.

Gelozie de la mesaje

Potrivit unor apropiați ai șatenei, actuala despărțire de Bodi a fost cauzată de faptul că Bianca l-a surprins iar dându-și mesaje cu o altă domnișoară, prietenă a ei, după cum a putut deduce oricine i-a ascultat atent lamentările. Sau, dacă nu chiar prietenă, cel puțin, o persoană feminină din anturajul ei. E știut, Bianca e foarte geloasă. După ce a avut dovada trădării, a făcut un scandal monstru.

Omul de afaceri a făcut și el ce știe mai bine: a plecat în Germania să își extindă afacerea.

Bianca Drăgușanu a prins gustul tatuajelor

În vară Bianca și-a făcut primele tatuaje. Unul a fost sub forma unui mesaj de mici dimensiuni pe care și l-a tatuat pe braț. Este vorba despre un desen cu o semnificație aparte, cu rolul de-a o motiva pe blondină. Mesajul pe care și l-a tatuat pe braț este „Walk with faith” (n.r.: “Mergi cu încredere / în credință”).

Bianca și-a mai imprimat un alt desen, când a participat la un eveniment de pe litoral. Prezentă la o petrecere dintr-un club de fițe din Mamaia, vedeta a purtat o rochie foarte strălucitoare, dar și o coafură care i-a lăsat ceafa dezgolită. În respectiva zonă de corp aceasta pare să își fi făcut și un al doilea tatuaj, fiind vorba despre o cruce.

Acum spuen că după ce va reuși să elimine tatuajul care îi amintește de Bodi, își va face altul, ca să celebreze noua ei viață.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri