Simon Cowell a renovat proprietatea de mai multe ori

Vedeta în vârstă de 60 de ani ar fi cumpărat casa cu șase dormitoare pentru suma de 15,5 milioane de dolari (12 milioane de lire sterline) în mai 2011, iar când a vândut recent proprietatea, a oferit-o pentru 14,5 milioane de dolari (11 milioane de lire sterline).

În ciuda faptului că proprietatea are o priveliște uluitoare asupra orașului Los Angeles și a fost remodelată de cel puțin trei ori, vânzarea casei a fost mai ieftină decât achiziționarea.

Casa de 7.300 de metri pătrați a fost construită în anul 1966 și are în jurul ei peste 2.000 de metri pătrați de teren și o piscină mare. Proprietatea lui Simon avea un șemineu în aer liber, o sală de cinema și o zonă de gătit în aer liber cu grătar. Aceasta are și niște vecini foarte bogați, inclusiv Oakley, Jim Jannard, Bernard Arnault al LVMH și un șeic saudit.

Stomatologul norocos a cumpărat casa la un preț avantajos

Alexander Soleimani, fost medic stomatolog din Los Angeles, a cumpărat proprietatea de la Simon la un preț foarte avantajos.

Simon, care se împarte între Londra și Los Angeles, s-a despărțit recent de mai multe proprietăți. El a vândut un al doilea conac din Beverly Hills pentru aproximativ 15 milioane de dolari și a cumpărat, dar apoi a vândut rapid, fosta casă a vedetei de la emisiunea X Factor, Leona Lewis, din Hidden Hills.

În ciuda pierderilor, Simon încă deține un portofoliu imobiliar impresionant. Are o casă fastuoasă în Malibu, precum și mai multe proprietăți în New York și Marea Britanie.

Celebrul jurat de la emisiunea X Factor, care și-a rupt spatele recent într-un accident oribil cu bicicletă, se recuperează în prezent la casa sa din Malibu împreună cu partenera sa Lauren Silverman

și fiul său.

În weekend vine frigul! Meteorologii atenționează deja asupra iernii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp