Cum arată celebra cântăreață Annie Lennox la 66 de ani. Imagini rare cu ea și soțul ei

Cum arată celebra cântăreață Annie Lennox la 66 de ani. Imagini rare cu ea și soțul ei
Au trecut vremurile în care aduna mii și mii de oameni la concerte, dar cântăreața este în continuare una din cele mai iubite, din generația ei. Acum și-a restrâns și mai mult activitățile, din cauza pandemiei, dar se bucură de partenerul ei.

Rar văzuți împreună, Annie Lennox și soțul ei Mitchell Besser au avut zilele trecute în public, fiind fotografiați într-o ipostază cât se poată de „civilă”. Au fost suprinși la un supermarket în timp ce făceau cumpărături. Cântăreața, în vârstă de 66 de ani, a fost văzută părăsind un magazin din West Hollywood, Los Angeles, împreună cu soțul ei. Mitchell Bessereste un doctor sud-african și el în vârstă de 66 de ani.

Cum arată celebra cântăreață Annie Lennox la 66 de ani

Annie, îmbrăcată într-un tricou cu imprimeuri, o pereche de pantaloni negri largi, purta o mască neagră pentru a se proteja de coronavirus. În mâini avea pungi pline de cumpărături. Michael purta o pereche de pantaloni galbeni, scurți, o geacă maro de catifea și o eșarfă mov.

Poveste de dragoste de peste un deceniu

Cuplul și-a oficializat relația in septembrie 2012 pe râul Tamisa, într-o ambarcațiune. Au  avut alături invitați celebri, printre care actorul premiat cu Oscar Colin Firth și comedianta americană Ruby Wax.

Cum arată celebra cântăreață Annie Lennox la 66 de ani

Pentru ceremonie, Annie a purtat o rochie albă deosebită, lungă până la podea, cu un bolero din dantelă și o pălărie în stilul anilor 1920. La momentul respectiv, Annie și-a împărtășit fericirea printr-un simplu tweet. Ea a postat o fotografie cu buchetul ei cu flori roz și albe. Alături a scris doar atât: „Flori de nuntă: 15 septembrie 2012”.

Mitch a divorțat pentru a fi cu Annie Lennox

Fosta vedetă Eurythmics l-a cunoscut pe Mitch în 2009, după ce s-a implicat în acțiunea caritabilă „Mothers2Mothers”. Campania ajuta copiii și mamele singure cu SIDA. Mitch, un activist si promotor de acte caritabile pentru cei care sunt afectați de virusul HIV, tată a doi fii adolescenți, era căsătorit la acea vreme. Nu au putut să își ascundă sentimentele, scrie Daily Mail.

Debra Jackson, soția doctorului, a cerut divorțul după ce în presă au apărut poze cu el mergând mână în mână cu Annie.  Se crede că mariajul lor se confrunta cu dificultăți înainte de acest moment. Noul cuplu a decis să-și păstreze nunta discretă într-un act de eleganță față de fosta soție și copiii bărbatului.

Mult mai mari, cele două fiice ale cântăreței, Lola, 30 de ani, și Tali, de 28 de ani, au fost, de asemenea, printre invitați. Ele au apărut în a doua căsătorie a artistei, cu producătorul de discuri israelian Uri Fructmann.

Annie Lennox a devenit celebră în anii 1980 alături de grupul de succes Eurythmics. Prima ei căsătorie în 1984 a fost cu un adept Hare Krishna din Germania. S-a încheiat un an mai târziu. În anul 1988, Annie Lennox s-a căsătorit cu producătorul israelian de filme și muzică Uri și a avut două fiice Lola în 1990 și Tali în 1993. Căsătoria a durat 12 ani și s-a încheiat în 2000.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

De ce nu se căsătorește Cristina Cioran cu tatăl copilului ei. Motivul este unul bizar