Cum arata Elena Cârstea la 61 de ani. Viața în America a schimbat-o total

Cum arata Elena Cârstea la 61 de ani. Viața în America a schimbat-o total
Elena Cârstea a fost, ani la rând, una din cele mai iubite artiste din România. Solistă de muzică ușoară/pop, compozitoare și textieră, a câștigat recunoaștere internațională cu piesa „Nu sunt perfecta”.

Elena Cârstea a avut o carieră în muzică încă de mică. De la școala primară a cântat alături de sora ei sa în formații muzicale școlare. De la 16 ani și-a format primul grup alături de Ioan Gyuri Pascu. Formația celor doi s-a numit Trandafirii negri.

C u o carieră cu adevărat frumoasă în România, artista a decis, în urmă cu 16 ani să părăsească această țară, după ce și-a cunoscut marea dragoste. Elena Cârstea s-a mutat în America, s-a căsătorit cu Glenn Muttart, bărbatul care i-a promis atunci că o va face fericită pentru tot restul vieții, și care s-a ținut de cuvânt.

Cei doi au adoptat două fetițe și îmbătrânesc fericiți împreună. În vara anului trecut, artista i-a acordat un interviu online lui Cristi Brancu și a vorbit despre viața frumoasă de familie pe care o are alături de soțul ei.

„Avem o relație absolut minunată. Ne certăm foarte rar, dar nu e neapărat o ceartă… E ca într-o telenovelă. Se râde și se iubește”, s-a destăinuit vedeta.

Viața în America a schimbat-o pe Elena Cârstea

Mutată în America, Elena Cârstea a pus muzica pe „pauză” și, pentru că a iubit toată viața ei animalele, a decis să le includă în noua ei existență. Vedeta din România are acum o felisă, pisicuțele ei fiind dintr-o rasă deosebită. „Am mai avut mici probleme de sănătate. Mi-am făcut o crescătorie mică de pisici, că mă plictisesc”, a mai declarat Elena Cârstea.

Zilele acestea, artista tocmai a împlinit 61 de ani și a decis să le arate fanilor ei cât de fericită e alături de bărbatul care o face să zâmbească în fiecare zi. „Dragostea mea îmi urează an aniversare de 60 de ani fericită”, a scris vedeta pe contul ei de socializare. A postat o imagine în care apare alături de soțul ei, Glenn Muttart, zâmbitori și fericiți.

S-a schimbat mult Elena Cârstea de când a plecat în America, însă nu are nicio problemă cu asumarea, ca o femeie curajoasă și pozitivă ce este, nici a kilogramelor în plus, nici a ridurilor firești ale vârstei.

Sursa foto: Facebook

Recomandarile noastre