Cum arată Jackie Chan acum. A împlinit 67 de ani

Cum arată Jackie Chan acum. A împlinit 67 de ani
Actorul a împlinit 67 de ani pe 7 aprilie și cu această ocazie a pus o poză rară cu el pe Instagram. Nu, nu este cea de mai sus!

Jackie Chan a împlinit 67 de ani la 7 aprilie și și-a sărbătorit aniversarea la clubul lui de cascadorie din Hong Kong alături de noua generație de cascadori. El a explicat că pandemia l-a ținut departe de fanii lui. De asemenea, actorul a zis că speră ca în acest an să revină în forță pe marile ecrane. Are multe proiecte pe care a trebuit să le amâne din cauza COVID-19. Cum arată Jackie Chan acum. 

Actorul are o avere de 350 de milioane de dolari, un fiu legitim şi o fiică dintr-o relaţie extraconjugală. Născut la 7 aprilie 1954, Chan a turnat peste 200 de filme şi în 100 dintre ele a executat cascadorii care i-au pus viaţa în pericol. În 2012 a primit titlul Guinness pentru actorul cu cele mai multe cascadorii din carieră. Una dintre ele a fost să spargă cu palma 12 cărămizi din beton în timp ce ţinea un ou în gură. Chan vorbeşte 7 limbi, printre care coreeana, germana, taiwaneza şi japoneza.

Cum arată Jackie Chan acum

Actorul a ales să petreacă de ziua sa la centrul de Cascadorii și Arte Marțiale pe care l-a înființat în urmă cu mai mulți ani în Hong Kong. Aici antrenează tineri care își doresc să dea lovitura în cinematografie. Actorul îi învață cum să execute ”mișcări imposibile” pentru marele ecran.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jackie Chan 成龍 (@jackiechan)

Jackie Chan a scris pe pagina lui de Instagram că: ”Munca este cel mai frumos cadou de ziua lui”. ”Din cauza pandemiei am fost nevoit să amân multe proiecte. Mă bucur nespus că acum putem lucra din nou la Centru de Antrenamente și Arte Marțiale Jackie Chan, din Hong Kong. Toată lumea a suferit enorm din cauza COVID-19 și regret nespus că mulți au pierdut lupta cu boala”, a scris Jackie Chan pe contul lui de Instagram.

Foto: Facebook, Instagram

Cum era și ce făcea Mirela Vaida înainte să devină prezentatoare la Acces Direct