Cum arată Mick Jagger la 78 de ani. Artistul nu a fost recunoscut la terasa unui bar

Cum arată Mick Jagger la 78 de ani. Artistul nu a fost recunoscut la terasa unui bar
Când vine vorba de Mick Jagger, toată lumea s-ar aștepta ca la vârsta de 78 de ani să semene cu un bunic. Vedeta însă, i-a lăsat fără cuvinte pe toți.

Unul dintre marii artiști ai lumii, Mick Jagger, a poposit recent pe terasa unui bar obișnuit din Carolina de Nord să bea o bere. Cei prezenți au înlemnit când au realizat, a doua zi, cine a stat la masă.

Cum arată Mick Jagger la 78 de ani. Artistul nu a fost recunoscut la terasa unui bar

Mick Jagger, legendarul vocalist al trupei Rolling Stones e un om normal, care face ce-i poftește sufletul. Acesta s-a oprit recent să bea o bere la o terasă oarecare din statul american Carolina de Nord. Nimeni nu a realizat cine este decât a doua zi, când vedeta a postat o fotografie pe Twitter.

Deși în acel loc erau și persoane care aveau bilete la concertul Rolling Stones din oraş, niciuna nu s-a prins că lângă ei bea o bere celebrul star. Brian Wilson,  proprietarul barului a declarat ulterior că a ajuns la local după ce acesta plecase și nimeni nu i-a spus că un asemenea star a intrat în locația deținută de el.

„Nimeni nu mi-a spus că ar fi fost pe aici cineva faimos, aşa că nu cred că l-a observat cineva. În dimineaţa asta, însă, a făcut-o telefonul meu”, a explicat Brian Wilson, proprietarul barului.

Fan al localurilor de duzină

Barul unde artistul a băut bere se numește „Castorul Însetat” și este celebru în oraș pentru că a rezistat, chiar dacă mulți dezvoltatori imobiliari au făcut presiuni și ulterior au construit imobile în jurul lui.

După plecarea artistului, un jurnalist local a început să facă tot felul de investigații pentru a afla ce marcă de bere preferă Mick Jagger, dar totul a fost în zadar.

Din ce se cunoaște, Mick Jagger este un fan al localurilor necunoscute și chiar a cântat mult despre ele. În ceea ce îl privește pe patronul barului Castorul Însetat, fără să vrea, a avut parte de cea mai tare reclamă.

Sursă foto: protv